Sexy-fiica periculosului Talanu de la Brăila l-a zăpăcit pe ”binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu! Denisuca & ”Prințul criptomonedelor” s-au sărutat ca-n filmele pentru adulți

Publicat: 20/10/2019 | 22:48

Denisa, sexy-fiica periculosului Talanu de la Brăila, l-a zăpăcit pe ”binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu. Joseph, croatul care i-a împrumutat vedetei mașina lui, superbul Bentley Continental GT, de 200.000 de euro, s-a sărutat cu tânăra Denisa ca-n filmele pentru adulți, în față la Marriott. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini +18 cu cei doi.

Denisa Ștefania Ionescu este o tânără superbă, care, fără exagerare, este noua senzație din lumea bună. Blonda este fiica lui Iorgu Ionescu (53 de ani), cunoscut drept “Talanu”, unul dintre cei mai temuți oameni din Brăila.

(VEZI AICI: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE BIANCA ȘI ”BINEFĂCĂTORUL” EI)

Recent, Denisa a început o poveste de dragoste cu un milionar arhicunoscut în mediul afacerilor, pe nume Joseph, de origine croat, partenerul lui Alex Bodi, noul soț al ex-prezentatoarei TV. Dragostea este mare!

Sărut în față la Marriott

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Denisa și Joseph, croatul cunoscut drept “Prințul criptomonedelor”, la o plimbare prin Capitală. Formează, în mod clar, cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Denisa și apropiatul lui Alex Bodi au fost la o cafenea, au discutat, după care au ieșit. Apoi s-au sărutat ca-n filmele pentru adulți. Semn că între ei s-a înfiripat o legătură care cu greu poate fi ruptă, cel puțin pentru moment.

Denisa și Joseph s-au sărutat cu foc în față la Marriott

(CITEȘTE ȘI: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR I-A DAT BENTLEY-UL DE 200.000 € BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Afacerea pe care Joseph a creionat-o

Misteriosul Joseph ar urma să dea lovitura în domeniul criptomonedelor, potrivit surselor noastre. Omul de afaceri ar urma să lanseze o nouă monedă în Croația, iar strategia secretă prevede ca ea să urce vertiginos în topul în care Bitcoin este pe primul loc.

Criptomoneda sau criptovaluta  reprezintă un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă-surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată. Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale.

Deseori se face greșeala ca moneda virtuală (criptomoneda) să fie considerată o monedă electronică. Conform legii, aceasta nu este o monedă electronică. Astfel, în România, art. 4 lit. f din Legea 127/2011 privind activitatea de emitere de monedă electronică, definește moneda electronică ca fiind „o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, emisă la primirea fondurilor în scopul efectuării de operațiuni de plată și care este acceptată de o persoană, alta decât emitentul de monedă electronică”.

(NU RATA: ”PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR” CUCEREȘTE DUBAIUL! AVEM IMAGINI EXCLUSIVE CU MILIONARUL CU BENTLEY)

Pe scurt, moneda electronică este varianta electronică a bancnotelor și monedelor, care se poate stoca pe un dispozitiv de plată electronic (e-money). Acesta este folosit, de regulă, pentru a face plăți electronice de mică valoare.

Joseph și asociatul lui, Alex Bodi

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...