Prințul criptomonedelor i-a dat Bentley-ul de 200.000 € Biancăi Drăgușanu!

Autor:
Publicat: 08/09/2018 | 10:11

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are noi detalii senzaționale despre Prințul criptomonedelor și planurile sale de afaceri, care o includ și pe… Bianca Drăgușanu. (Super oferta de angajare) Drept dovadă, misteriosul businessman i-a împrumutat vedetei mașina lui, superbul Bentley Continental GT, de 200.000 de euro, cu care a impresionat pe toată lumea, zilele trecute, la Marriott. Într-un interviu-bombă pentru CANCAN.RO, frumoasa blondă a explicat relația cu miliardarul Joseph. 

Misteriosul croat al cărui bolid de lux îl conduce, mai nou, Bianca Drăgușanu, este un om de afaceri cu greutate, cu relații în toată Europa. Mai mult, Joseph este pe cale să demareze o mega-afacere, cu monede virtuale, pe care le vrea plasate în topul în care Bitcoin-ul ocupă primul loc. (CITEȘTE ȘI: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR A APĂRUT LA MARRIOTT CU UN BENTLEY CONTINENTAL GT DE 200.000 € ȘI…)

Dar cine este Joseph, croatul care pare să se fi îndrăgostit de România? (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!) Chiar Bianca Drăgușanu, fosta prezentatoare de la Kanal D, are informații de ultimă oră. Pe Instastory, Bianca a făcut senzație! S-a filmat în timp ce conducea mașina lui Joseph, de care este tare mândră. Ulterior, ea a făcut, pentru CANCAN.RO, dezvăluiri despre misteriosul om de afaceri, fără a-i pronunța însă numele. A promis că va da mai multe detalii cât de curând.

Joseph și Bentley-ul pe care i l-a dat Biancăi

”Mașina nu e a mea, pe a mea o vând cu 35.000 de euro! Este a unui prieten, pentru că a mea este scoasă la vânzare. E a unui prieten care vizitează lumea, care se ocupă cu Bitcoin, cu monezile virtuale, despre care veți afla, în curând, mai multe de la mine”, au fost primele cuvinte ale Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL MILIONAR PHILIPP PLEIN A TRIMIS AVION PRIVAT ÎN ROMÂNIA DUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU!)

Tot ea a vorbit și despre proiectul lui Joseph, miliardarul despre care surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) au aflat că este stabilit în Germania, are relații în toată Europa, dar și că este nepotul unui fost general din armata croată.

”Te poți îmbogăți cu monezile astea, poți să-ți cumperi o mașină de genul ăsta! E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Are o grămadă de butoane, e colorată, e frumoasă, are multe lumini și te poți juca. Sunt o femeie, nu știu multe lucruri despre mașini… O să vă prezint mașina când va fi a mea. Deocamdată nu e! Deocamdată!”, a mai declarat vedeta de televiziune, în  exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Afacerea pe care Joseph a creionat-o

Misteriosul Joseph urmează să dea lovitura în domeniul criptomonedelor, potrivit surselor noastre. Omul de afaceri ar urma să lanseze noua monedă în Croația, iar strategia secretă prevede ca ea să urce vertiginos în topul în care Bitcoin este pe primul loc. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A PIPĂIT O BLONDĂ ÎN PUBLIC, APOI A TRAS-O DE…)

Criptomoneda sau criptovaluta  reprezintă un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată. (Castiga acum 5.000$ lunar!) Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale.

Deseori se face greșeala ca moneda virtuală (criptomoneda) să fie considerată o monedă electronică. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Conform legii, aceasta nu este o monedă electronică. Astfel, în România, art. 4 lit. f din Legea 127/2011 privind activitatea de emitere de monedă electronică, definește moneda electronică ca fiind „o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, emisă la primirea fondurilor în scopul efectuării de operațiuni de plată și care este acceptată de o persoană, alta decât emitentul de monedă electronică”.

Pe scurt, moneda electronică este varianta electronică a bancnotelor și monedelor, care se poate stoca pe un dispozitiv de plată electronic (e-money). Acesta este folosit, de regulă, pentru a face plăți electronice de mică valoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)