Prințul criptomonedelor a apărut la Marriott cu un Bentley Continental GT de 200.000 € și…

Publicat: 06/09/2018 | 22:55

Un Bentley Continental GT a tras chiar în fața hotelului Marriott, iar din automobilul  super-luxos a coborât un bărbat îmbrăcat în negru din cap până în picioare! Cine este omul care a atras atenția tuturor? (Castiga acum 5.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că îl cheamă Joseph și că este un om de afaceri croat, prezent la multe petreceri cu ștaif din țara noastră. Joseph este însă și un adevărat prinț al… criptomonedelor!

Angajații hotelului de cinci stele s-au grăbit să-i facă loc imediat omului de afaceri misterios, care a coborât din Bentley-ul Continental GT, în valoare de 200.000 de euro. Un angajat s-a apropiat de el, a schimbat câteva cuvinte, apoi a început să cotrobăie prin mașină. S-a retras apoi în hotel, în timp ce misteriosul Joseph a rămas afară, la o țigară, pe care a pufăit-o rapid.  (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!) Între timp, omul de afaceri croat a dat un telefon și, probabil, a pus țara la cale. (CITEȘTE ȘI: “PRINȚIȘORUL” CONDUCE PRIMUL LAMBORGHINI URUS ÎNMATRICULAT ÎN ROMÂNIA)

 

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat câteva amănunte despre cel care a surprins și prin faptul că a ieșit din Bentley în șlapi de fițe, negri, asortați la ținută. Omul de afaceri este de origine croată, dar mai mult călătorește prin diferite țări decât poposește pe meleagurile natale.

Iar Joseph este pe punctul de a lansa o mega-afacere. Este vorba de un nou tip de monedă digitală! Se va alătura, astfel, cunoscutelor Bitcoin, Ethereum, Bytecoin sau Ripple, unele dintre cele mai utilizate în ultimii zece ani.

CANCAN.RO va prezenta, mâine, detalii-bombă despre legătura dintre misteriosul Joseph și una dintre cele mai cunoscute vedete feminine din România.

Cine poate da mai multe informații despre Joseph ne poate scrie pe adresa pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226).

(CITEȘTE ȘI: ”REGELE CONSTRUCȚIILOR” & ”ÎMPĂRATUL OCHELARILOR”, FILMAȚI LA UN ZAR PE PLAJA MILIONARILOR!)

Peste 700 de criptomonede, Bitcoin, pe primul loc!

Misteriosul Joseph urmează să dea lovitura în domeniul criptomonedelor, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. El ar urma să lanseze noua monedă în Croația, iar strategia secretă prevede ca ea să urce vertiginos în topul în care Bitcoin este pe primul loc.

Criptomoneda sau criptovaluta  reprezintă un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată. (Super oferta de angajare) Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale.

Top 20 al criptomonedelor
Top 20 al criptomonedelor

Deseori se face greșeala ca moneda virtuală (criptomoneda) să fie considerată o monedă electronică. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Conform legii, aceasta nu este o monedă electronică. Astfel, în România, art. 4 lit. f din Legea 127/2011 privind activitatea de emitere de monedă electronică, definește moneda electronică ca fiind „o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, emisă la primirea fondurilor în scopul efectuării de operațiuni de plată și care este acceptată de o persoană, alta decât emitentul de monedă electronică”. (CITEȘTE ȘI:  EL E ”REGELE ALBINELOR”! NE-A DEZVĂLUIT CUM SĂ RECUNOȘTI MIEREA NATURALĂ ȘI…)

Pe scurt, moneda electronică este varianta electronică a bancnotelor și monedelor, care se poate stoca pe un dispozitiv de plată electronic (e-money). Acesta este folosit, de regulă, pentru a face plăți electronice de mică valoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)