Iubitul i-a ”sechestrat” Simonei Halep Mercedes-ul de 150 mii €!

Autor: I.D.
Publicat: 20/10/2019 | 22:51

La scurt timp după ce a anunțat nunta cu Simona Halep, iubitul acesteia a fost văzut într-o ipostază uluitoare. Omul de afaceri Toni Iuruc i-a ”sechestrat” celebrei jucătoare de tenis Mercedes-ul de 150 mii €. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! TONI IURUC I-A OFERIT UN SUPERB INEL DE LOGODNĂ. AU STABILIT DEJA DATA NUNȚII)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Toni Iuruc, afaceristul care a cucerit-o pe cea mai apreciată jucătoare de tenis din România, în zona de nord a Capitalei. (NU RATA: SEXY-URLAȚI ÎL “LUCREAZĂ” PE NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI!)

Din câte se pare, Toni Iuruc a ”sechestrat” bolidul de lux al celebrei iubite. Afaceristul a întors toate privirile, în momentul în care și-a făcut apariția în fața unui local de lux la volanul unui Mercedes G-Class ce este deținut de Simona Halep și care are o valoare de 150.000 de euro.

Imediat ce a parcat bijuteria pe patru roți, Toni Iuruc, care era îmbrăcat lejer, s-a îndreptat cu pași repezi spre localul de fițe, acolo unde presupunem că a avut o întâlnire de afaceri. (VEZI ȘI: FOSTĂ VEDETĂ PRO TV, ARESTATĂ ÎN SUA! A LUCRAT LA EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUŢĂ)

Toni Iuruc i-a ”sechestrat” Simonei Halep Mercedes-ul de 150 mii €!

A ”cerut-o” pe Simona Halep de la tatăl ei!

La 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură. În prezent, campioana noastră se bucură de o vacanţă binemeritată. Iar o mare parte din timpul liber o petrece în compania iubitului, Toni Iuruc. (VEZI ȘI: GINA PISTOL, PICTORIAL PROVOCATOR LA NICI 500 DE METRI DE VILA LUI KLAUS IOHANNIS!)

Bărbat cu care, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ar urma să se mărite. Toni Iuruc ar fi făcut, deja, marele pas și i-ar fi cerut lui Stere Halep permisiunea de a se însura cu fiica lui. Tatăl ex-liderului WTA și-ar fi dat acordul imediat.

Însă i-ar fi transmis lui Toni Iuruc că nu este cazul să se grăbească. L-ar fi sfătuit să mai aștepte, cel puțin până în luna septembrie a anului viitor. Când, dacă nu o să apară ceva neprevăzut, Simona Halep și omul de afaceri ar urma să-și unească destinele. Fix după US Open, turneu unde românca va figura printre favorite. (NU RATA: IUBITUL MILIONAR A ”CERUT-O” PE SIMONA HALEP DE LA TATĂL EI! CE CONDIȚIE I-A PUS VIITORUL SOCRU)

“Nunta aș vrea să fie în România!”

Spre surprinderea și bucuria tuturor fanilor săi, Simona Halep nu se gândește numai la tenis și la viitoarele turnee, ci și la… căsătorie. Astfel că fanii Simonei spun deja că ”alesul” este Toni Iuruc.  ”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep.

Sportiva a explicat că își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei. 

A ”bifat” două divorțuri

După două nunți și două divorțuri, Toni Iuruc trăiește, acum, o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep. Nu ar fi exclus ca sportiva noastră să reprezinte “colacul” de salvare pentru omul de afaceri în vârstă de 40 de ani, în plan sentimental. Cert este că formează un cuplu frumos, iar bărbatul îi este super-fidel și nu o lasă niciodată singură, mai ales pe durata turneelor. (NU RATA: UN ROMÂN A “REVOLUȚIONAT” SUA CU O INOVAȚIE CARE AR PUTEA SCHIMBA TOTUL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...