Gina Pistol, pictorial provocator la nici 500 de metri de vila lui Klaus Iohannis!

Publicat: 19/10/2019 | 23:15

Gina Pistol se ține de nebunii! O ieșire, la un suc, alături de o prietenă s-a transformat într-o adevărată ședință foto, pe care vedeta de la Asia Express și de la Chefi la cuțite a reușit-o la doi pași de vila președintelui Iohannis. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile provocatorului pictorial și vi le prezintă, în exclusivitate.

Tare drag îi va mai fi lui Smiley când va vedea imaginile! E vorba de jumătatea lui, Gina Pistol, care s-a imortalizat în zeci de poze, la nici 500 de metri de vila celui care conduce acum România. Și ce pictorial demențial a reușit frumoasa blondină, sub privirile pline de admirație ale trecătorilor, care au recunoscut-o cât ai zice pește. Ei, a ”deviat” Ginuța puțintel traficul, acaparând ochii șoferilor care, instinctiv, au lăsat, brusc, accelerația. Dar nu-i bai! (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL & SMILEY AU COMBINAT ÎN GRUP O STICLĂ DE WHISKY ÎNTR-O CAMERĂ RETRASĂ!)

Un super-pictorial!

Gina Pistol și o bună prietenă a ei și-au dat întâlnire la o cafenea din București. Cele două s-au așezat la o masă, au comandat – suc și cafea – și s-au pus pe vorbe. Multe vorbe, presărate cu ușoare zâmbete. Apoi, Ginei i-a venit ideea: pictorial provocator în mijlocul străzii! Zis și făcut. Doar că a vrut musai bluza de culoare roșu-bordeaux pe ea, așa că a împrumutat-o de la amica ei. Iar locul unde urma să se desfășoare acțiunea a fost bine ales, aproape de casa președintelui Klaus Iohannis.

Ajunse acolo, Gina și prietena ei s-au pus pe treabă. Nu înainte însă ca iubita lui Smiley să-și îmbrace bluzița, dar să-și strângă și cureaua, pentru o talie de viespe. Apoi, amica a început șarjele. Din toate pozițiile. Gina Pistol s-a mișcat de parcă ar poza profesionist de-o viață. Din când în când, vedeta mai arunca un ochi pe ceea ce s-a concretizat într-un super-pictorial. Ginuța i-a mulțumit prietenei sale, apoi i-a predat bluzița, și-a luat pardesiul, a îmbrățișat-o pe fata cu ”mână de aur” și a plecat. Bucuroasă că ședința foto chiar a fost o reușită. (NU RATA: #10YEARCHALLENGE. CUM ARĂTAU ANDRA, GINA PISTOL SAU ANTONIA ÎN URMĂ CU 10 ANI. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

Gina Pistol s-a pozat la nici 500 de metri de vila președintelui Klaus Iohannis

Gina Pistol și Smiley, relație asumată: ”Când vă căsătoriți?”

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai bine de doi ani și jumătate, însă abia în urmă cu puțin timp au decis să-și asume relația. Și să vorbească despre ea. „Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus Gina, în cadrul unui interviu pentru Elle.

Gina Pistol: ”Dacă mă cere, o să-i port numele!”

Ce a spus Gina Pistol despre o nuntă ca-n povești, unde rolul prințului ar fi jucat de Smiley? ”Dacă bărbatul meu mă cere de soață, înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a mărturisit Gina Pistol, pentru CANCAN.RO. (VEZI AICI: PĂRĂSIT DE GINA PISTOL, SMILEY ȘI-A GĂSIT ALINAREA…)

“Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a conchis Smiley.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...