#10yearchallenge. Cum arătau Andra, Gina Pistol sau Antonia în urmă cu 10 ani. Top 30 transformări ale vedetelor din România

Publicat: 18/01/2019 | 22:35

Ultima provocare de pe Facebook și Instagram, intitulată „10 Year Challenge”, le cere utilizatorilor să posteze două fotografii cu ei – una de acum și una făcută cu 10 ani în urmă. În acest fel, prietenii lor vor vedea dacă și cât de mult s-au schimbat în ultimul deceniu cei care acceptă să intre în joc. „Provocarea de zece ani” – #10yearchallenge/#provocareade10ani – este deja primul trend pe reţelele de socializare în 2019. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă fotografii senzaționale – 2009 vs. 2019 – în care apar nu mai puțin de 30 de vedete feminine din showbiz-ul românesc!

Pe Facebook şi Instagram, sute de mii de oameni postează, în fiecare minut, fotografii cu ei de acum şi din 2009. Participanții trebuie să posteze două imagini – de regulă, lipite între ele – care au fost făcute la cel puțin 10 ani distanță. Mesajul acestei provocări? Poate, uneori, dragostea de sine și dorința de a arăta lumii întregi că… nu ai îmbătrânit nici măcar o zi timp de un deceniu. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 CEI MAI SCUNZI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ. CÂȚI CENTIMETRI AU, DE FAPT, VELEA, BARTOȘ & DANI)

Tot ceea ce trebuie să faci este să postezi două fotografii făcute la distanță de 10 ani, apoi să folosești hashtag-ul #10yearchallenge.

Andra Măruță și #10yearchallenge

Andra face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din România. Fiecare piesă pe care o lansează – pop sau R&B – ajunge hit într-un timp foarte scurt. Andra s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii și s-a căsătorit cu iubitul ei, Cătălin Măruță, pe data de 23 august 2008. Cei doi au împreună doi copii: David (născut pe 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (născută pe 23 iulie 2015). (VEZI ȘI AICI: TOP 5 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI FĂCÂND AMOR ÎN PUBLIC!)

Iat-o pe Andra, ocupanta poziției 19 în TOP #10YearChallenge, cu 10 ani în urmă. Și, bineînțeles, iată și același zâmbet frumos al Andrei, după 10 ani de împliniri conjugale – doi copii! – și artistice.

”E o dovadă a distracției de care au parte oamenii pe Facebook”

Pe de altă parte, provocarea #10yearchallenge a dat naștere și unor ipoteze cel puţin interesante. Una dintre acestea spune că întreg jocul ar fi de fapt un test al reţelelor de socializare pentru a-şi perfecţiona sistemul de recunoaştere facială!

Mulți sunt de părere că pozele vechi nu sunt tocmai indicate dacă dorim să avem un cont cât mai sigur. Totuși, compania a dezmințit aceste zvonuri și spune că provocarea este pornită de la utilizatori, fără implicarea rețelei. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 MODELE DE TELEFOANE FOLOSITE DE ROMANI IN 2018 – 46% SUNT FIDELI UNEI MARCI!)

”E o dovadă a distracției de care au parte oamenii pe Facebook, și cam atât”, au transmis reprezentanții Facebook.

CANCAN.RO., site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o GALERIE FOTO extraordinară! (NU RATA: AU APĂRUT ÎN PUBLIC ÎN MINUSCULE COSTUME DE BAIE!Iată cum arătau acum 10 ani Gina Pistol, Antonia, Andreea Mantea, Mihaela Rădulescu, Laura Cosoi, Andreea Bălan, Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu și multe alte vedete ale showbiz-ului din România!

Citește și...