TOP 5 – Vedete din România prinse de paparazzi făcând amor în public!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 19/08/2018 | 04:26

Se iubesc oficial sau pe ascuns, iar pasiunea din cuplul lor debordează. Atunci când nu mai reușesc să-și țină hormonii în frâu, unele vedete ajung să se iubească la adăpostul copacilor, în loc să-și ia o cameră.

Sexul in natura nu mai este o noutate in randul vedetelor autohtone. Amanti sau iubiti oficiali, protagonistii dau frau liber hormonilor asumandu-si toate riscurile din lume. Nu o data iubaretii au picat in raza obiectivului paparazzilor si taman momentele lor de intimitate… publica au fost dezvaluite intregii tari.

În urmă cu mai bine de șase ani, cumintica Raluca Moianu si-a luat amantul de mana, programand probabil, o mica harjoneala in natura. Preludiul a inceput printre copaci insa cei doi au fost intrerupti de aparitia neasteptata a catorva paznici si si-au abandonat planul. Dupa lejeritatea gesturilor insa s-ar putea deduce ca cei doi nu se aflau la prima experienta de acel fel. Mica lor escapada a fost imortalizata de paparazzii Ciao!.

Tot in Ciao! a fost dezvaluita si aventura lui Romica Tociu, care a facut sex cu una dintre amante pe o plaja din Mamaia, la adapostul noptii. Actorul a fost fotografiat cu pantalonii in vine si indispensabilii in mana, iar episodul a fost unul spectaculos.

Printre amatorii de amor in aer liber se numara si Simona Sensual, care i -a oferit senzatii tari iubitului ei, Nicu Maharau, ziua in amiaza mare, intr-un parc din Capitala, in urma cu mai mult timp.

Imaginile care nu mai au nevoie de niciun comentariu au fost prezentate pe larg de revista Spy. Intersant este ca in locurile preferate de vedete, fotoreporterii CANCAN.ro au fotografiat dovezile pasiunii nestavilite care ii impinge la astfel de aventuri, semn ca amatorii de sex in aer liber se protejeaza.

Citește și...