Au apărut în public în minuscule costume de baie!

Publicat: 26/05/2018 | 22:58

Câteva zile ne mai despart de sezonul estival, iar vedetele se pregătesc intens. La solar, la fitness, cu regimuri alimentare care mai de care mai stricte, doar ca să arate bine la mare, în poze și în ochii admiratorilor de pe nisipul fin al litoralului. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă cele mai fierbinți imagini publicate vreodată în România. Sunt 500 de fotografii, din ultimii 10 ani, în “Mega-top 30 vedete în bikini”. (Oferta speciala playstation

”La mare, la soare, fetițele sunt goale….” Așa sună versurile melodiei de succes a trupei Valahia, din anii 1998-2004, cu trioul Costi Ioniță, Mihai Topală și Mihai Trăstariu. Acum, nu mai este în playlist-uri, deși atunci a fost un hit, dar la mare, la soare, fetele frumoase ajung în fiecare an.  (Super oferte la accesorii gaming

(VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU DUPĂ CE PREZENTATORUL TV I-A ”DESFIINȚAT” OPERAȚIILE ESTETICE)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a dat ”filă după filă” din arhiva beton și a descoperit că ”la mare, la soare”, vedetele au tot schimbat ținuta, mai precis, costumele de baie. (CITEȘTE ȘI: SUPER-FETELE AU DEFILAT LA MAMAIA CA PE PODIUM! TOPUL CELOR MAI LUUUNGI PICIOARE DE LA NUBA & LOFT)

Am realizat un TOP 30 al vedetelor, după numărul aparițiilor, iar bătaia la titlu s-a decis la doar o singură apariție! Între cele 30 de frumuseți una și una le puteți regăsi pe Alina Eremia, Daniela Crudu, Roxana Ionescu, Mihaela Rădulescu sau Valentina Pelinel! Cât de mult au schimbat ele costumașele? (CITEȘTE ȘI: TOP DECOLTEURI 1 MAI 2018! CUM S-AU DEZGOLIT CELE MAI SEXY ”TIPESE”, IN MAMAIA. BARBATII DIN CLUBURILE DE FITE AU FOST NOROCOSI)

E simplu, galeria foto pe care v-o prezentăm nu minte! Vezi acolo un loc 1 cu nu mai puțin de 37 de apariții spectaculoase, în diferite ipostaze incendiare. (CITEȘTE ȘI: PARTY PÂNĂ ÎN ZORI NEMAIVĂZUT! DELIA A DANSAT PE MESE LA NUBA, ÎN MAMAIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)