Simona Halep a fost cerută de soție! Toni Iuruc i-a oferit un superb inel de logodnă. Au stabilit deja data nunții

Publicat: 11/10/2019 | 10:06

E oficial! Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în secret, iar familiile celor doi au primit cu multă bucurie în suflet vestea frumoasă. Un apropiat al cuplului a dezvăluit că afaceristul și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe celebra tenismenă, care i-a răspuns afirmativ la marea întrebare. Inelul de logodnă este pur și simplu superb, conform aceleiași surse, iar cei doi îndrăgostiți au stabilit deja data nunții.

Citește și: Simona Halep își sărbătorește ziua de naștere. Cum a început cariera ei

Simona Halep a fost cerută de soție de Toni Iuruc

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de soție de Toni Iuruc, afaceristul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de câteva luni. La 28 de ani, tenismena este pregătită să își întemeieze o familie alături de bărbatul cu origini machidonești care are 40 de ani. De altfel, o sursă din anturajul lor a dezvăluit că au stabilit să facă nunta în toamna anului viitor.

“Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat al familiei tenismenei pentru wowbiz.ro.

Citește și:Simona Halep, colecție impresionantă de mașini de lux. Valoarea colosală a bijuteriilor pe patru roți

La nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc vor participa personalități din lumea sportului, dar și cea a vedetelor.

“Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai mărturisit aceeași sursă.

Simona Halep, declarații despre relația cu Toni Iuruc

“Mi-a spus domnul Ţiriac: «Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării»… Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis

Cu timpul şi cu ajutor din jurul meu am ajuns să accept că sunt o inspiraţie pentru unii oameni. Poate că sunt o inspiraţie pentru oameni, un model, dar vorbim doar de sport. Sunt mult mai relaxată în relaţia cu presa. Acum nu mă mai afectează absolut nimic din ceea ce se scrie negativ pentru că face parte din joc. Critica o primesc foarte pozitiv şi foarte deschis. Nu mă deranjează absolut deloc, dar atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva este deranjant. Am considerat mereu că nu m-au respectat ca persoană, de aceea între mine şi presa românească s-a creat o distanţă”, a declarat Simona Halep într-un interviu oferit pentru TVR.

Citește și...