”Galacticele” de la CSM au fumat ca turcoaicele până la 3 dimineața + au băut un șpriț subțire

Publicat: 21/10/2019 | 23:22

Handbalistele Denisa Dedu și Gabriela Perianu au „fugit” în club după marea victorie din Ligă. ”Galacticele” de la CSM au fumat ca turcoaicele până la 3 dimineața și au băut un șpriț subțire. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase.

CSM București s-a impus, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Capitală, în fața campioanei Poloniei, Perla Lublin, cu scorul 35-19, în grupa B din Liga Campionilor. Până la acest meci, „tigroaicele” aveau o victorie în grupa B, cu Esbjerg, scor 24-22, şi un egal cu finalista de anul trecut, Rostov-Don, scor 23-23. În urma victoriei, româncele au ajuns liderul grupei B.

(VEZI AICI: FOTOGRAFII EMOȚIONANTE. A PĂRĂSIT APARTAMENTUL DIN BUCUREȘTI CU REGRET. ISABELLE GULLDEN A DEVENIT ISTORIE PENTRU CSM BUCUREȘTI)

Șpriț corect până dimineața

La doar câteva zeci de minute după partidă, Denisa Dedu și Gabriela Perianu au mers într-un local cunoscut din Capitală, Entourage. Unde au sărbătorit ca la carte izbânda cu actualul număr 1 din Polonia la handbal. „Tigroaicele” au fumat după pofta inimii, au gustat din licori fine și s-au simțit perfect. Lucru pentru care, să fim serioși, nu merită criticate.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a întâlnit pe Denisa Dedu și Gabriela Perianu într-o formă de nota 10. Sportivele au fost tot timpul zâmbitoare, semn clar că izbânda cu Perla Lublin le-a mulțumit pe deplin. Concluzia este că „tigroaicele” au avut parte de o binemeritată răsplată după victoria categorică pe care au obținut-o sâmbătă, în Sala Polivalentă.

”Galacticele” de la CSM au fumat ca turcoaicele până la 3 dimineața și au băut un șpriț subțire, asta pentru că victoria din Ligă trebuia, clar, “udată” cum se cuvine. Adrian Rotaru și Robert Militaru, ambii de la echipa masculină de handbal, le-au ținut companie. La masa lor s-a „infiltrat” și Andreea Pricopi Rotaru, legitimată la HC Gloria Buzău.

(CITEȘTE ȘI: SEXY-HANDBALISTA ȘI-A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA CU… IUBITA! IMAGINI NEMAIVĂZUTE ÎN ROMÂNIA)

Ce a declarat Adrian Vasile imediat după victorie

Adrian Vasile, antrenorul celor de la CSM București, a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevelor sale, imediat după partidă.

Cred că meciul acesta s-a câştigat printr-o determinare şi o concentrare foarte bună a fetelor pe parcursul întâlnirii. Eu cred că e foarte greu acum să ne gândim la un meci în care cineva defilează 60 de minute ca atunci când coboară o pantă în maxim de viteză. Să nu uităm că avem şi un adversar care se pregăteşte, care are o tactică, dar până la final echipa cred că a arătat foarte bine şi nu am văzut vreo situaţie dificilă în vreun moment„, a spus Adrian Vasile, antrenorul principal de la CSM Bucureşti, la finalul partidei.

(NU RATA: ECHIPA NAȚIONALĂ FEMININĂ DE HANDBAL PE PLAJĂ, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...