Disidenții din partid au ”pus țara la cale” la un prânz în doi

Autor: I.D.
Publicat: 22/10/2019 | 22:39

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a participat la o întâlnire foarte discretă cu deputatul-mitralieră. Astfel, disidenții din partid Ilan Laufer și Cătălin Rădulescu au ”pus țara la cale”, la un prânz în doi, pe terasa unui restaurant cochet de pe malul lacului Herăstrău. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: DENUNȚĂTORUL LUI IOHANNIS, AGRESAT ÎNAINTE DE CRĂCIUN: ”DISCRIMINATULE…”)

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ilan Laufer, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și pe deputatul Cătălin Rădulescu pe terasa unui renumit local din Herăstrău. (NU RATA: EX-UL OANEI ZĂVORANU ȘI REGINA PRAHOVEI ȘI-AU ”OFICIALIZAT” RELAȚIA ÎN LUMEA BUNĂ A CAPITALEI!)

Din câte se pare, cei doi politicieni au dorit ca întâlnirea lor să fie una cât se poate de discretă. Din acest motiv, de cum au intrat în locația respectivă, ”ministrul Ken” și deputatul-mitralieră au cerut să se așeze la una dintre cele mai retrase mese de pe terasă.

Au ”pus țara la cale” la un prânz în doi

Într-o atmosferă destinsă, Ilan Laufer și Cătălin Rădulescu au luat prânzul și se pare că au ”pus țara la cale”. Timp de mai bine de o oră, ”ministrul Ken” și deputatul-mitralieră au discutat departe de ochii curioșilor, în intimitatea terasei renumitului local. (VEZI AICI: CUM ÎNCEARCĂ SĂ AGAŢE PE FACEBOOK UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUŢI POLITICIENI DIN ROMÂNIA)

Întâlnirea discretă dintre ”ministrul Ken” & deputatul-mitralieră

La finalul întrevederii, disidenții din partid s-au salutat cordial, și-au dat mâna și s-au îmbrățișat, după care au luat-o pe căi diferite. Dacă Ilan laufer, care părea extrem de grăbit, s-a îndreptat glonț spre mașina ce-l aștepta în parcare, deputatul-mitralieră a rămas să-și ”regleze” conturile cu unul dintre angajații localului, care se ocupă de parcare.

Dacă, inițial, părea că social-democratul îl va răsplăti pe respectivul angajat cu o bancnotă de 50 de lei, Cătălin Rădulescu a demonstrat că este unul dintre politicienii foarte… cumpătați. Așa se face că deputatul i-a cerut bărbatului să-i înapoieze două bancnote de 10 lei. (VEZI ȘI: GINA PISTOL, PICTORIAL PROVOCATOR LA NICI 500 DE METRI DE VILA LUI KLAUS IOHANNIS!)

Cătălin Rădulescu are ”arici” la buzunar

Ilan Laufer, audiat într-un dosar cu prejudiciu de 5,8 milioane de €

Ilan Laufer a fost audiat de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, având calitatea de suspect în dosarul în care Carmen Adamescu este acuzată de fraudă. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că prejudiciul adus are o valoare de 5,8 milioane de €. (NU RATA: ”GALACTICELE” DE LA CSM AU FUMAT CA TURCOAICELE PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA + AU BĂUT UN ȘPRIȚ SUBȚIRE)

Ilan Laufer a fost suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă şi de evaziune fiscală. Potrivit aceloraşi surse, fostul ministru ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu în administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producând pagube companiei de peste 5.800.000 de euro.

Cei care doreau să închirieze spaţii în Unirea, ar fi încheiat mai întâi contracte subsecvente cu societăţile administrate de Ilan Laufer, cu sume mari de bani. Ulterior, acesta i-ar fi ajutat să închirieze spaţiile în Unirea, pe sume mult mai mici. Banii astfel obţinuţi de Ilan Laufer ar fi fost transferaţi către patru societăţi din Cipru şi Elveţia, de unde erau ulterior retraşi, prin încheierea cu aceste firme a unor contracte fictive de consultanţă, comision şi intermediere. (VEZI ȘI: ADI MINUNE A CHEMAT AMBULANȚA ACASĂ. MOTIVUL E SCANDALOS! MANELISTUL A CERUT ECHIPAJULUI MEDICAL SĂ…)

Aceste sume, astfel obţinute, ar fi ajuns la Carmen Adamescu, spun aceleaşi surse. De asemenea, Ilan Laufer este cercetat şi pentru evaziune fiscală. Acesta, pentru a nu achita taxele şi impozitele pe profit pentru o societate pe care o administra, ar fi majorat cheltuielile, prin încheierea şi înregistrarea în evidenţa contabilă a unor contracte fictive de consultanţă, cu cele patru firme din Cipru şi Elveţia. Cheltuielile fictive s-ar ridica la 22 de milioane de lei.

Ilan Laufer și Cătălin Rădulescu s-au salutat cordial, după întâlnirea discretă de pe Nordului

Schimbare radicală de look

Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a făcut o schimbare radicală de look, ceea ce i-a atras supranumele de „Ken”, cu trimitere la celebra păpușă. Nu doar că și-a schimbat frizura, dar a apelat și la bisturiu. Cunoscut drept unul dintre cei mai preocupați politicieni de propria imagine, acesta s-a vopsit blond, și-a operat nasul în stilul Michael Jackson și cel mai probabil, a apelat la „variante-minune” pentru ca tenul său să arate mult mai tânăr. (NU RATA: ILAN LAUFER, FOST MINISTRU PENTRU MEDIUL DE AFACERI, AUDIAT ÎNTR-UN DOSAR CU PREJUDICIU DE 5,8 MILIOANE DE €)

Interdicție de la partid să mai vorbească în public

Afirmațiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care le-a cerut medicilor și profesorilor să dea banii din măririle de salariu înapoi, după eșecul social-democraților la alegerile europarlamentare, au stârnit reacții inclusiv în interiorul PSD. Comitetul Executiv al PSD a luat decizia de a-i înterzice lui Cătălin Rădulescu să mai facă declaraţii publice.

„Cătălin Rădulescu a făcut declaraţii total aiurea şi nepotrivite atunci, după alegeri. În Comitetul Executiv al PSD s-a luat decizia ca deputatul Cătălin Rădulescu să nu mai facă nicio declaraţie publică. Acum nu ştiu şi dacă domnul Rădulescu va respecta această decizie”, a declarat Șerban Valeca, pentru o publicație din România.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de patru ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu, după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...