Scene incredibile filmate într-o parcare din București. Denunțătorul lui Iohannis, agresat înainte de Crăciun: ”Discriminatule…”

Publicat: 25/12/2018 | 21:42

Ilan Laufer, omul propus, recent, de PSD la Ministerul Dezvoltării, a avut parte de clipe stânjenitoare, după ce un cetățean i s-a adresat, în mai multe rânduri, cu apelativul “discriminatule”. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Scena a avut loc în parcarea unui mall din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

(VEZI AICI: CINE ESTE SOŢIA LUI ILAN LAUFER, CEL MAI BOGAT MINISTRU DIN GUVERNUL TUDOSE)

Politicianul este cel care, la finalul lunii noiembrie, a anunțat că îi va face plângere penală lui Klaus Iohannis, pentru discriminare. Și-a motivat gestul prin faptul că președintele României a refuzat să-l numească ministru al Dezvoltării. Pe motiv că ar fi evreu, a susţinut el!

“Voi face o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Consider că refuzul domnului Iohannis este o atitudine clară de discriminare, care a debutat cu expresia «niște evrei», a urmat cu o plângere penală împotriva premierului României și continuă astăzi cu refuzarea unei propuneri de vicepremier și ministru al Dezvoltării în Guvernul României. Totodată, voi face o cerere către Comunitatea Evreiască din Statele Unite pentru a-i retrage decorația acordată președintelui Klaus Iohannis”, declara Ilan Laufer, la momentul respectiv.

Agresat de un cetățean: „Discriminatule!”

Diferendul pe care Ilan Laufer l-a avut cu Klaus Iohannis a fost de notorietate. Viaţa merge însă înainte. Recent, partenerul fostei soţii a lui Jorge Papagheorghe a fost prezent într-un mall din Capitală. Alături de o prietenă. Au luat masa la un restaurant. Au coborât și nimic nu anticipa “jihadul” ce avea să urmeze. Cel propus de PSD la Ministerul Dezvoltării a intrat în colimatorul unui cetățean, care l-a agresat înainte de Crăciun. Scenele sunt incredibile!

“Discriminatule”, “Discriminatule”, “Discriminatule”. Cu acest cuvânt a fost “lovit” Ilan Laufer, imediat după ce s-a despărțit de doamna şic cu care a luat prânzul. A ignorat, în primă fază, “apelativele” la adresa sa. A fost deranjat, însă, la un moment dat şi a avut intenția să meargă spre contestatarul său. Sătul, poate, de situația în care a fost pus. A renunțat! Într-un final! Poate așa a fost mai bine. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Apoi, Ilan Laufer s-a urcat în mașina care îl aștepta în fața mall-ului şi s-a făcut nevăzut. De partea cealaltă, cetățeanul care l-a agresat în parcare și-a văzut, mai departe, de propriul drum. Situația nu a degenerat, dar, cu siguranță, denunţătorul lui Iohannis a avut parte de clipe pe care nu le-a anticipat şi care i-au creat un disconfort. A trecut, totuși, elegant, peste moment, deși, inițial, a părut că își doreşte să ia atitudine, după cum se observă în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(CITEȘTE ȘI: CEL MAI BOGAT MEMBRU AL GUVERNULUI GRINDEANU ŞI-A TRECUT ÎN DECLARAŢIA DE AVERE… PENSIA ALIMENTARĂ PLĂTITĂ DE JORGE!)

Acceptat de Viorica Dăncilă

Ilan Laufer a fost respins de președintele Klaus Iohannis, dar acceptat de Viorica Dăncilă. Premierul i-a oferit funcția de consilier onorific, una, însă, neremunerată.

Harry Ilan Laufer, în vârstă de 35 de ani, a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Cabinetul Tudose, dar şi secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, fiind responsabil pentru Programul „Start-up Nation Romania”.

Ilan Laufer a deţinut şi portofoliul de ministru pentru Mediul de Afaceri, din vara anului 2017 până la finele lunii ianuarie 2018, când a fost schimbat, după ce PSD i-a retras spriijinul politic lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Acesta a fost angajat la Guvern şi în perioada 2013-2014, pe funcţia de consilier la Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism.

Ministrul, propus, dar refuzat de şeful statului pentru portofoliul Dezvoltării Regionale, este absolvent al Academiei Nationale de Educaţie Fizică şi Sport (ANEFS) Bucureşti.

Ilan Laufer are o avere impresionantă

Ilan Laufer, partenerul fostei soţii a lui Jorge Papagheorghe, deţine două terenuri, şapte apartamente în Bucureşti şi o casă. Secretarul de stat are un autoturism Mercedes Benz Clasa S şi o motocicletă Yamaha, precum şi trei ceasuri de lux, mărcile Hublot (valoare declarată de 7.000 euro), Ulysse Nardin (6.000 euro) şi Breitling (4.000 euro). Soţul Alinei Laufer, mama fetiţei lui Jorge Papagheorghe, mai încasează anual 58.262 lei, sumă care reprezintă chiria pentru trei apartamente.

(NU RATA: SACRIFICIUL SUPREM PE CARE ÎL FACE ALINA LAUFER DE DRAGUL SOŢULUI EI)

Alina şi Jorge Papagheorghe au divorţat în 2012, în termeni amiabili, la notar. Nu au avut timp să sufere prea mult după această decizie şi fiecare şi-a găsit sufletul-pereche. Roşcata s-a căsătorit în 1 iunie 2013 cu Ilan Laufer, într-o atmosferă de basm.  Nici fostul soţ nu a fost mai prejos la acest capitol. Interpretul Jorge s-a cununat civil în august 2013, cu Ramona Podea, împreună cu care acum are un băieţel. Alina şi Jorge Papagheorghe au împreună o fetiţă, pe nume Karina. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...