Acasă » Exclusiv » Adi Minune a chemat ambulanța acasă. Motivul e scandalos! Manelistul a cerut echipajului medical să…

Adi Minune a chemat ambulanța acasă. Motivul e scandalos! Manelistul a cerut echipajului medical să…

De: I.D. 21/10/2019 | 23:22

Cu aproape o lună în urmă, celebrul Adi Minune și-a sărbătorit ziua de naștere. Artistul a împlinit 45 de ani, iar sărbătoarea a fost dublă. Aniversarea a fost ”asezonată”, dansant și nu numai, cu un botez de zile mari, la care Adi Minune a fost naș. Petrecerea a avut loc în Pipera, într-un cunoscut centru de evenimente cu ștaif, iar nașul s-a distrat la superlativ, încingând ringul de dans. Aproximativ 200 de invitați i-au cântat ”La mulți ani!” cântărețului, acesta primind și… trei torturi impresionante. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, o informație de ultimă oră. Vineri seara, Adi Minune a acuzat o stare de sănătate precară, așa că s-a decis să cheme… ambulanța. Motivul? Era puțin… răcit. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN MINUNE, “TOPIT” DUPĂ NEPOȚICA LUI. CE IMAGINE A POSTAT ARTISTUL PE O REȚEA DE SOCIALIZARE)

Nimic ieșit din comun, până aici, există momente plăcute și mai puțin plăcute în viața fiecăruia. Adi Minune nu face excepție de la această regulă nescrisă, numai că… Trăim într-o lume în care cazuri grave reclamă prezența urgentă a unui echipaj medical. Iar, de multe ori, medicii nu pot ajunge la pacienții respectivi fiindcă sunt reținuți exact acolo unde situația nu este chiar atât de gravă. (VEZI ȘI AICI: ADRIAN MINUNE, FILMAT CU AMANTA! S-AU SĂRUTAT ÎN PUBLIC, FĂRĂ SĂ LE PESE DE NIMENI)

Adi Minune, cu perfuzia la masă

Vineri seara ar fi trebuit să fie una absolut normală în familia lui Adi Minune, doar că manelistul – aflat la masă, împreună cu fiul său – nu s-a simțit bine și a chemat ambulanța. Din fericire, nu a fost nimic foarte grav, artistul suferind din cauza unei răceli. Firește, ținând cont de anotimpul în care ne aflăm, de schimbările bruște de temperatură și de alți factori meteorologici, o răceală nu este, am putea să spunem, un capăt de țară. Numai că Adi Minune a luat decizia de a chema, imediat, o ambulanță. (NU RATA: SCANDAL LA VOCEA ROMÂNIEI, DUPĂ CE FIICA LUI ADRIAN MINUNE A URCAT PE SCENĂ. NU S-A VĂZUT LA TV)

Medicii care au sosit la locuința celebrului manelist s-au așteptat, poate, la ceva mult mai grav. Dar a fost vorba doar de o perfuzie, Adi Minune stând cu perfuzia chiar și la masă, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Probabil că Adi Minune s-a speriat zdravăn, cu atât mai mult cu cât a declarat, la un moment dat: ”Meseria nu-mi permite nici măcar să fiu bolnav”.

Să fi fost justificată decizia artistului de a chema ambulanța? Discutabil, din acest punct de vedere, sănătatea fiind – în ultimă instanță – bunul cel mai de preț al fiecărui cetățean. Numai că, așa cum explicam mai sus, a apela de urgență un echipaj de la ambulanță – atunci când ești răcit – înseamnă, inevitabil, să-l ”extragi” din alte eventuale misiuni, cu mult mai complicate. Medicii, firește, nu pot refuza un apel, dar există – la nivelul Capitalei, spre exemplu – probleme serioase atunci când apar situații extreme, iar ambulanța întârzie.

Respectivele întârzieri – fatale, uneori – au printre cauze și astfel de apeluri care pot fi, la limită, considerate nejustificate. E bine, totuși, că Adi Minune a fost pus pe picioare, astfel încât să poată fi în formă maximă la viitoarele evenimente. (CITEȘTE ȘI: ”FRĂȚIORUL” LUI SALAM & ADI MINUNE E ACUZAT CĂ A ESCROCAT UN OM DE AFACERI)

Vineri seara, Adi Minune a chemat ambulanța. A fost vorba doar despre o perfuzie…

”Nu știi când se face întuneric în viață”

Ajuns la 45 de ani, Adi Minune vede viața cu alți ochi, motiv pentru care are momente în care filozofează pe marginea subiectului. Îi place să stea din ce în ce mai mult alături de familie și își permite să se relaxeze, mai mult timp, în vacanțe. (VEZI ȘI AICI: CUM L-A FOTOGRAFIAT ADRIAN MINUNE PE CĂTĂLIN BOTEZATU, DUPĂ CE A FOST OPERAT DE O TUMORĂ RARĂ)

“Am vrut să mă bucur de mine, de familia mea. Când treci de o vârstă… Am 45 de ani. Vreau să trăiesc pentru mine şi pentru familia mea. Voiam să mă descopăr, să văd ce pot să fac ca ai mei copii să se bucure de prezenţa mea. Am stat mai mult în vacanţă. M-am bucurat de soare. Am vrut să fac ce îmi doresc, meseria nu îmi permite nici măcar să fiu bolnav. Nu ştii când se face întuneric în viaţă”, a mărturisit Adi Minune la Teo Show. (NU RATA: CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, CU SUMELE STRÂNSE DE LĂUTARI LA FINALUL SERII! ADEVĂRUL DIN SPATELE PLOILOR DE BANI)

Adi Minune: ”S-a lipit cum a dat Dumnezeu”

Adi Minune a povestit, în timpul unui interviu, drama pe care a trăit-o în urmă cu… patru decenii. Nu a putut uita, niciodată, acea experiență traumatizantă, iar de fiecare dată când își aduce aminte simte fiori pe șira spinării. Potrivit mărturisirilor sale, mergea spre grădiniță și a fost mușcat de un câine. Tocmai se oprise în dreptul unui gard de care se ținea și își curăța pantofii de noroi. Țipetele lui  au alarmat-o pe una dintre mătuși. Aceasta a venit la el și l-a dus imediat la dispensar. Din fericire, specialiștii au putut să îi salveze degetul, însă cicatricile se văd. (VEZI ȘI AICI: SURPRIZĂ LA PRO TV! KARMEN MINUNE A SEMNAT CONTRACTUL)

”La vârsta de 4 ani, pe timpul răposatului Ceașcă, se obișnuia ca în pragul sărbătorilor de iarnă să ni se dea pomul de iarnă, cadouri de sărbători și bunica mea m-a lăsat să merg singur la grădiniță, pentru că era aproape… și aveam niște pantofiori din lac, m-am sprijinit de un gard să mă șterg pe pantofi de noroi. Un câine a venit și m-a mușcat de deget foarte tare, mi-a secționat degetul, se mai ținea într-o pieliță…

Este mutilat pe viață… m-am speriat, țâșnea sângele, am fugit spre casă. Mătușa mea m-a luat în brațe, am fugit la dispensar, mi-au dat cu apă oxigenată și cu rivanol, mi-a pus degetul la loc. Osul era rupt, dar s-a sudat… a crescut unghia aiurea. Se vede aici să s-a lipit așa cum a dat Dumnezeu. Am mai pățit după aceea ca patru-cinci câini să mă pună jos, la câțiva ani, și apoi mare, eram cu Dan Armeanca la un hotel”, a povestit cunoscutul artist în în timpul unei emisiuni. (NU RATA: TOȚI COPIII LUI ADI MINUNE ÎI CALCĂ PE URME. MEZINUL FAMILIEI CÂNTĂ ȘI EL DUMNEZEIEȘTE)

Adi Minune: ”M-am speriat, țâșnea sângele, am fugit spre casă”

Fata cea mică a lui Adi Minune: ”Am fost marginalizată pentru că…”

Adriana Simionescu a fost însoțită la “Vocea României” de mama, fratele și sora ei mai mare, Karmen. Când au avut loc filmările, fata cea mare a lui Adrian Minune era însărcinată în luna a opta. La momentul respectiv, a declarat că nu dorește să cânte manele, la fel ca tatăl său, și se bucura fiindcă jurații nu vor ști cine este.

“Am fost marginalizată de colegi, chiar și de profesori (…). De ce? Pentru că eram țigancă. (…). Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata, pentru că mediul de acolo nu mi se potrivește. Vreau să ajung ca Delia, ca Andra. (…). E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Pentru ei voi fi Adriana Simionescu, nu Adriana, fiica lui Adi Minune”, a spus adolescenta înainte să urce pe scena show-ului de la Pro TV. “Eu vreau să se întoarcă toți”, a spus Karmen, aflată în culisele emisiunii “Vocea României”. Horia Brenciu a fost juratul care a ales să se întoarcă atunci când a auzit interpretarea Adrianei Simionescu la piesa “My kind of love”, piesă interpretată de cântăreața britanică Emeli Sandé. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A ÎMBRĂCAT SOȚIA LUI ADRIAN MINUNE LA NUNTA FIICEI SALE. PRIMELE IMAGINI CU KARMEN ÎN ROCHIE DE MIREASĂ. FOTO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va pune în aplicare
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important