Toți copiii lui Adi Minune îi calcă pe urme. Mezinul familiei cântă și el dumnezeiește

Publicat: 14/10/2019 | 17:52
Toți copiii lui Adi Minune îi calcă pe urme. Mezinul familiei cântă și el dumnezeiește

Adi Minune se consideră nu doar un artist desăvârșit, ci și un tată norocos. Cei trei copii ai lui, Karmen, Adriana și Adrian Jr. sunt cuminți, iar plus de asta îi calcă pe urme în carieră, având toți voci deosebite.

Karmen a fost prima care a devenit o artistă apreciată și iubită de public, apoi Adriana este în centrul atenției, după ce a făcut furori la Vocea României, însă nici mezinul fmailiei nu se lasă mai prejos, are un timbru vocal excepțional, pe care a început să și-l pună în valoare.

Adrian Jr, la cei 14 ani ai săi, este și un instrumentist talentat. El îşi petrece timpul în compania tatălui său, la petreceri, ca și chitarist.

Publicată de Dan Stoica pe Joi, 28 iunie 2018

Fata cea mică a lui Adi Minune, pe scena de la Vocea României

Adriana Simionescu a fost însoțită la “Vocea României” de mama, fratele și sora ei mai mare, Karmen. Când au avut loc filmările, fata cea mare a lui Adrian Minune era însărcinată în luna a opta.

“Am fost marginalizată de colegi, chiar și de profesori (…). De ce? Pentru că eram țigancă. (…). Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata, pentru că mediul de acolo nu mi se potrivește. Vreau să ajung ca Delia, ca Andra. (…). E bine că jurații nu vor știi cine sunt. Pentru ei voi fi Adriana Simionescu, nu Adriana, fiica lui Adi Minune.”, a spus adolescenta înainte să urce pe scena show-ului de la Pro TV

“Eu vreau să se întoarcă toți”, a spus Karmen, aflată în culisele emisiunii “Vocea României”.

Horia Brenciu a fost juratul care a ales să se întoarcă atunci când a auzit interpretarea Adrianei Simionescu la piesa “My kind of love”, care aparține cântăreței britanice Emeli Sandé.