”Frățiorul” lui Salam & Adi Minune e acuzat că a escrocat un om de afaceri! Declarații și documente în exclusivitate

Publicat: 17/10/2019 | 22:50

Unul dintre cei mai apreciați lăutari, considerat ”frățiorul” lui Florin Salam și al lui Adrian Minune, este acuzat că ar fi escrocat un om de afaceri. Manelistul ar fi „uitat” să plătească o mare parte din banii pe care-i datora pentru un echipament audio. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare și documente-bombă. (CITEȘTE ȘI: ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI ESTE MEGA-TOP: RANGE ROVER – 100.000 €, GEANTĂ HERMES – 18.000 €, IPHONE – 1.000 € ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații explozive despre cea mai nouă controversă din lumea maneliștilor. Renumitul lăutar George Talent, cunoscut drept ”frățiorul” celebrilor Florin Salam și Adrian Minune, este acuzat că ar fi ”țepuit” un om de afaceri. (NU RATA: PEPE A REZISTAT ”EROIC” UNEI TATUATE INSISTENTE!)

„De câteva ori, unchiul lui George a plătit din buzunarul lui ratele”

Din câte se pare, în urmă cu câțiva ani, George Talent a achiziționat un sistem audio complex, în valoare de 18.000 de euro, de la firma lui Adrian Colita. Cu toate că manelistul s-a angajat, prin contract, să plătească în rate, acesta se pare că ar fi “uitat” să-i restituie afaceristului o importantă sumă de bani. Iar, ca tacâmul să fie complet, George Talent ar fi vândut, recent, întregul sistem audio.

George Talent este acuzat că ar fi escrocat un om de afaceri

În anul 2014, George Talent a cumpărat de la mine un sistem audio. Cu toate că eu nu mai eram dispus să vând produse cu plata în rate, la insistențele unchiului acestuia am acceptat. A cumpărat de la mine mai multe produse în valoare totală de 18.000 de euro, conform contractului. La început, mi-a părut de bună credință și asta pentru că a plătit primele două rate. Mi-a dat de două ori câte 500 de euro. Următoarele rate le-a plătit, dar cu foarte mari presiuni. Practic a trebuit să insist la unchiul lui, care, inițial, a garantat pentru el. De câteva ori, unchiul lui George a plătit din buzunarul lui ratele sistemului.

La sfârșitul anului 2016, am aflat unde se află echipamentul. M-am dus cu avocata și cu executorul judecătoresc la restaurantul respectiv, unde am identificat o parte din componentele sistemului, să executăm echipamentele. Doar că unchiul lui a intervenit și m-a rugat și a insistat să-l mai păsuiesc o lună, maximum două.

El mi-a promis că, dacă nepotul nu își achită datoriile, vine personal și îmi aduce echipamentul. Cu toate că e stipulat în contract clauza conform căreia firma poate să reintre în posesia echipamentului dacă nu se face plata la timp, acest lucru nu s-a întâmplat. Unchiul lui n-a mai avut ce să recupereze de la el. Echipamentul se pare că l-a înstrăinat”, a declarat afaceristul Adrian Colita, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Contractul semnat de George Talent și afaceristul Adrian Colita.

„Mai are o datorie de 4.800 de euro”

”Recent, am aflat că George Talent a amanetat echipamentul, în urmă cu trei luni,  undeva în Pitești, pentru suma de 16.000 de lei. Din câte am înțeles, el are mari probleme cu jocurile de noroc și din această cauză cred că a ales să le amaneteze pe o sumă mult mai mică. (NU RATA: SCANDAL PE BANI DUPĂ MOARTEA CELEBRULUI INTERLOP)

Să amanetezi un echipament de 18.000 de euro cu 16.000 de lei, e o mare diferență. Din cauza jocurilor cred că are probleme și cu cămătarii și din cauza asta recurge la casele de amanet. Mai mult decât atât, din câteva mesaje pe care le-am primit pe Facebook, am aflat că, în prezent, echipamentul a fost vândut unui muzicant la care George Talent avea datorii.

Am luat legătura cu acesta și l-am anunțat că e pasibil de unele probleme cu legea dacă vinde echipamentul. Mi-a promis că o să vorbească cu George, să regleze această problemă. George Talent mai are o datorie de 4.800 de euro. Contractul cu el a fost semnat în 2014 și trebuia să se încheie în 2016, dar nici acum n-am primit toți banii”, ne-a mai spus afaceristul. (VEZI AICI: NOUA ESCROCHERIE CARE FACE VICTIME)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...