Pepe a rezistat ”eroic” unei tatuate insistente!

Publicat: 16/10/2019 | 23:16

Pepe este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți, dar și râvniți artiști din industria muzicală românească. Cu toate că este căsătorit și are o familie minunată, nu duce lipsă de admiratoare. Recent, cântărețul a fost ”atacat” de o domnișoară ”mulată” și mult prea insistentă în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase, cu Pepe rezistând „eroic” în prim-plan. (CITEȘTE ȘI: BOȘII DE LA KANAL D I-AU ELIMINAT EMISIUNEA DIN GRILĂ ȘI… L-AU PUS ÎN LOCUL ANDREEI MANTEA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Pepe în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe malul lacului Herăstrău, NUBA, unde artistul s-a distrat alături de câțiva prieteni. (NU RATA: FIICA LUI GIGI BECALI S-A MUTAT LA SOCRI!)

Cum nu a fost însoțit de superba lui soție, Raluca Pastramă, Pepe a fost o ”țintă” sigură pentru tinerele puse pe distracție. La un moment dat, când atmosfera în club a devenit incendiară, o sexoasă brunetă – tatuată și mulată – a lansat ”atacul” asupra vestitului artist. Chiar dacă domnișoara a folosit toate tacticile și a încercat să-și pună în evidență tot ce are mai de preț, rezultatul a fost unul dezamăgitor pentru ea.

Pepe nu a căzut în ispită

De remarcat că Pepe, pe toată perioada în care a discutat cu sexoasa brunetă, și-a ținut mâinile în buzunar sau pe lângă corp pentru a nu o atinge pe insistenta domnișoară. Cântărețul a rezistat eroic ”atacurilor”. Și cu toate că sexoasa brunetă a încercat să-l ia de gât, Pepe nu a căzut in ispită. După minute bune de discuții, când a văzut că nu are sorți de izbândă, tatuata s-a lăsat păgubașă și a plecat să se distreze în altă parte a clubului. (NU RATA: E ”REGELE CASH-ULUI”! FLORIN SALAM A SCOS DIN BANCĂ DITAMAI ”CĂRĂMIDA” ÎN PLIC!)

Pepe nu s-a predat în urma „asaltului”

Raluca și Pepe, căsătoriți de șapte ani!

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată în 15 august 2012, astfel că nu e de mirare că fiica lor cea mare se numește Maria.  Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat. (NU RATA: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” A PREZENTAT-O PĂRINȚILOR PE ANDREEA ANTONESCU)

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon «Raluca Scufiţa Roşie» şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e «Soţia». M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o, mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis «Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare», a povestit Pepe, pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...