E ”Regele cash-ului”! Florin Salam a scos din bancă ditamai ”cărămida” în plic!

Publicat: 15/10/2019 | 22:59

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă scene unice cu ”Regele manelelor”. Celebrul Florin Salam a devenit ”Regele cash-ului” după ce”spart” o bancă din zona Dorobanți și a plecat cu ditamai ”cărămida” în plic. Atenție, imagini interzise cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM E CE TREBUIE: MERCEDES TOP, OCHELARI CHRISTIAN DIOR – 450 € & ADIDAȘI YEEZY BOOST – 2.400 €)

Florin Salam a demonstrat, de-a lungul timpului, că este o „fabrică” de bani. La fiecare show, pare că e „îngropat” în bancnote din cele mai valoroase! Cu toate acestea, buzunarele artistului nu sunt un sac fără fund și se mai întâmplă să rămână fără lichidități. Atunci, ca orice muritor, merge la bancă pentru un… ”refill”. (NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A ”INFLAMAT” CUSCRII ÎN NOAPTEA NUNȚII)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe cel supranumit ”Regele manelelor” în zona Dorobanți din Capitală. Florin Salam a fost lăsat de superba lui parteneră de viață, Roxana Dobre, în fața unei unități bancare. Imediat ce a coborât din bolidul de lux al iubitei, manelistul s-a îndreptat grăbit către bancă, unde a zăbovit câteva minute.

Florin Salam a fost lăsat în zona Dorobanți de iubita lui, Roxana Dobre

După ce se pare că a efectuat o operațiune bancară ”calificată”, Florin Salam a ieșit din unitatea respectivă cu o ditamai ”cărămida” în plic! Astfel că, după apariția din Dorobanți,  Florin Salam și-a câștigat renumele de ”Regele cash-ului”! (NU RATA: PREZENTATORUL KANAL D A FILMAT PENTRU O MEGA-PRODUCȚIE DE LA PRO TV!)

Celebrul Florin Salam a scos din bancă o ”cărămidă” în plic!

Extrem de relaxat și ținând bine plicul în care se afla, probabil, o veritabilă avere, cântărețul s-a îndreptat către un taxi din apropiere și s-a deplasat spre o adresă din zona de nord a Capitalei.(VEZI ȘI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” A PREZENTAT-O PĂRINȚILOR PE ANDREEA ANTONESCU)

După ce a ”golit” banca, Salam a plecat în zona de nord a Capitalei

A ”spart” 145.000 de euro la ruletă!

Cu toate că este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, care câştigă sume fabuloase, Florin Salam nu pare, în mod paradoxal, să aibă noroc la bani.

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, la începutul lui august, Florin Salam a pierdut o veritabilă avere. Manelistul ar fi “spart” la ruleta de la Marriott aproximativ 145.000 de euro. Din câte se pare, totul s-a petrecut în două zile consecutive. Conform surselor noastre, în prima seară, Florin Salam a jucat aproximativ 60.000 de euro la ruleta renumitului cazinou din Marriott.

În speranța că își va recupera paguba, a doua zi, manelistul a revenit în cazinoul din celebrul hotel, dar, din câte se pare, nici atunci n-a avut mai mult noroc. După încă o seară fulminantă, Florin Salam a plecat cu o pagubă de aproximativ 85.000 de euro. Așa se face că, în numai două zile, renumitul cântăreț de manele s-ar fi ales cu o “gaură” în buget de 145.000 de euro. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM ȘI LOREDANA CHIVU SCANDAL ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE)

Florin Salam, familie minunată

Florin Salam și Roxana Dobre sunt mai liniștiți ca oricând. Artistul ar intenționa să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. (NU RATA: VALI VIJELIE A ”DAT SPECTACOL” ÎN SALA DE AȘTEPTARE DIN AEROPORT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)