Florin Salam și Loredana Chivu scandal într-un club de fițe. De la ce a pornit totul

Autor: Maria H.
Publicat: 27/08/2019 | 15:20
Florin Salam și Loredana Chivu scandal într-un club de fițe. De la ce a pornit totul

Un episod violent s-ar fi produs între Loredana Chivu și Florin Salam. Artistul care era însoțit de fiica sa a mers într-un renumit restaurant de manele din Capitală, acolo unde ar fi izbucnit un scandal monstru între Florin Salam și… Loredana Chivu ! Toți cei prezenți în restaurantul de manele au rămas cu gurile căscate, nevenindu-le să creadă ce se întâmplă!

Se pare că la un moment dat, protagoniștii presupusului scandal au dat nas în nas, iar frumoasa blondină extrem de fericită fiindcă l-a întâlnit, în carne și oase, chiar pe ”Regele manelelor”, Loredana ar fi recurs la un gest absolut surprinzător. Bineînțeles, nimeni nu se aștepta la scena care avea să urmeze. Loredana Chivu s-ar fi repezit și – nici una, nici alta – l-a pupat direct… pe gură pe Florin Salam. (VEZI AICI: CE A CÂNTAT FLORIN SALAM LÂNGĂ COȘCIUGUL LUI CRISTOFOR)

Iar de aici ar fi degenerat totul. Celebrul manelist ar fi fost neplăcut surprins de gestul intim al Loredanei și ar fi reacționat instantaneu. În secunda doi i-ar fi dat Loredanei Chivu o palmă.

Fosta asistentă ar fi fost vizibil marcată de gestul lui Florin Salam, adresându-i câteva cuvinte de reproș, însă lucrurile nu au mers mai departe. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A APRINS RĂZBOIUL ÎN LUMEA INTERLOPĂ)

Florin Salam, primele mărturisiri după ce s-a aflat că a pălmuit-o pe Loredana Chivu

Florin Salam a negat incidentul petrecut între el și Loredana Chivu și a mărturisit că, de fapt, petrecerea a fost una frumoasă și nu s-a înregistrat nicio neplăcere. Manelistul a subliniat că nu vrea să se certe cu prietenii săi.

“Vă salut, prietenii mei! Mi-e dor să vă fac zile fericite celor care aşteptaţi melodii frumoase de la mine. Am avut o perioadă în care am stat plecat în străinătate şi nu am mai intrat în studio. În curând, piese noi pentru fanii mei!

În acelaşi timp vreau să anunţ ceva pentru cei din presă. Să nu mai încornoraţi orice vorbă neadevărată pentru că sunt un nume prea mare şi se face vâlvă prea mare uneori, aşa că ţineţi-vă cuvintele sub pernă pentru că eu nu mă cert cu prietenii mei. Ce s-a întâmplat de Revelion a fost o petrecere frumoasă, o distracţie. Vă rog frumos să nu mai îmbârligaţi oamenii şi prietenii de atâţia ani de zile. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi nu uitaţi că a fost o seară frumoasă, nu a fost nicio neplăcere în seara de Revelion”, a mărturisit Florin Salam, la acel moment.

Citește și...