Prezentatorul Kanal D a filmat pentru o mega-producție de la PRO TV!

Autor: I.D.
Publicat: 14/10/2019 | 23:13

Super-dezvăluire marca D.A.S. Unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Kanal D a filmat pentru o mega-producție de la PRO TV. Să fie vorba de ”trădare” în lumea televiziunii? CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a aintrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de cea mai surprinzătoare ”mișcare” din lumea televiziunii. (NU RATA: FILMĂRI IREALE CU SOCRUL MARE. GIGI BECALI I-A UMILIT PE ”ȘMECHERII” ROMÂNIEI)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A,  în urmă cu câteva zile, simpaticul prezentator TV de la Kanal D Cătălin Cazacu a fost văzut pe platourile de filmare ale celebrului serial ”Vlad”. Conform unor surse din rândul echipei de filmare, sportivul care, de ceva timp, cochetează și cu actoria, ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre episoadele producției de la PRO TV. Din câte se pare, producătorii serialului ”Vlad” ar fi fost fascinați de rolul pe care Cătălin Cazacu l-a avut în producția lui Iura Luncașu, ”Faci sau Taci”, unde acesta i-a dat viață lui ”Briceag”, un controversat interlop acuzat de proxenetism.

Cătălin Cazacu, motociclistul care cochetează cu actoria

Cu siguranță, prezența lui Cătălin Cazacu pe platorile de filmare ale mega-producției de la PRO TV nu-i deloc întâmplătoare. Rămâne de văzut dacă, în următoarea perioadă, în lumea televiziunii, urmează să se producă un transfer de calibru. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile legate de acest subiect. (NU RATA: BĂIATUL LUI CAZACU ARE 8 ANI, DAR E PRECOCE: ȘI-A TRAS IUBITĂ)

Cătălin Cazacu a filmat pentru o mega-producție de la PRO TV!

Un tată model!

Carismaticul prezentator Cătălin Cazacu are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta îl mai aduce pe Andrei la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte. (NU RATA: FOSTA L-A BULVERSAT PE CĂTĂLIN CAZACU!)

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…)

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, a mai mărturisit prezentatorul TV despre fiul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...