Filmări ireale cu socrul mare. Gigi Becali i-a umilit pe ”șmecherii” României

Autor:
Publicat: 13/10/2019 | 22:39

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale! Nici șeicii nu au mai văzut asemenea ”talent”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România , vă prezintă, în exclusivitate, filmări ireale cu socrul mare, în momentul în care îi umilește pe ”șmecherii” României. Patronul FCBS-ului merită tot respectul!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis live de la nunta anului! Gigi Becali a condus-o la altar pe una dintre fiicele sale, Theodora. Lux și opulență. În acest cadru s-a desfășurat petrecerea, în care patronul de la FCSB a investit nu mai puțin de 500.000 de euro.

(VEZI AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI I-A BLOCAT PE TOȚI LA CUNUNIA THEODOREI. A APĂRUT CU 150 MII € ”LA PURTĂTOR”!)

Patronul clubului roș-albastru nu s-a oprit, însă, aici. Pe durata evenimentului, a aruncat cu banii în stânga și în dreapta. Lucru, de altfel, normal! După ce a încins ringul de dans, Gigi Becali i-a răsplătit regulamentar pe membrii formației Pindu, celebri pentru modul în care interpretează muzica machedonească.

A “plouat” cu mii de euro!

Gigi Becali a produs o adevărată ploaie de bani

Multimilionarul a dansat până la epuizare și chiar a cântat alături de Pindu, spre deliciul celor prezenți. Și, la un moment dat, a aruncat cu mii de euro în zona unde formația își susținea show-ul. Cu un ”talent” cum rar poți observa în viață. (NU RATA: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE DE LA NUNTA CARE ÎL COSTĂ 500.000 EURO PE GIGI BECALI!)

Concluzia este că Gigi Becali a făcut un adevărat show. Din buzunarul lui au “zburat” mii de euro, spre încântarea artiștilor, dar și a celor prezenți la eveniment. Toți cei care au întreținut atmosfera au fost, din toate punctele de vedere, satisfăcuți.

Banii, bineînțeles, nu au părut să conteze. Poate și pentru că, ce e drept, au fost din belșug. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că patronul FCSB-ului s-a prezentat “blindat” din toate punctele de vedere la nunta fiicei sale. Cu, fără nicio exagerare, o pungă de bani!

Gigi Becali, atent inclusiv cu chelnerii!

Gigi Becali, show la microfon

Din care, atunci când a simțit nevoia, a scos câteva bancnote. Lângă “seiful” de ocazie s-a aflat tot timpul un apropiat al omului de afaceri. Care a fost permanent cu ochii pe “comoară”. Cert este că Gigi Becali nu i-a umilit doar pe ”șmecherii” României, ci și pe șeicii celebri din lume. A „spart”, în doar câteva secunde, zeci de mii de euro!

(NU RATA: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI. CUM S-AU ÎMBRĂCAT MIRESICA, PATRONUL FCSB ȘI SOȚIA ACESTUIA + GINERICĂ A APĂRUT CU UN BREITLING DE 15.000 $ LA MÂNĂ)

Încă o dată, dacă mai era nevoie, patronul FCSB-ului a demonstrat că are prestanță și stil. În final, trebuie să amintim că Gigi Becali i-a răsplătit inclusiv pe chlenerii care au asigurat confortul invitaților. La un moment dat, i-a aliniat pe toți și a început să le împartă câte 50 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)