Băiatul lui Cazacu are 8 ani, dar e precoce: și-a tras iubită! ”Dacă era fată, o legam de …”

Publicat: 10/10/2019 | 15:00

Cătălin Cazacu au format un cuplu, dar relația nu a durat. Rodul iubirii dintre cei doi este un băiețel, Andrei, de 8 ani. Care îl sperie pe tatăl lui: are iubită la această vârstă fragedă!

Vedeta a făcut câteva dezvăluiri, pentru libertatea.ro. Cazacu spune că, dacă avea fată, era grav. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU S-A CUPLAT CU O VEDETĂ DE LA ANTENA 1. PRIMELE IMAGINI CU EI ÎMPREUNĂ DE LA MARE)

„Tata avea Dacia 1100, nu avea centură, nu avea airbag, nu aveam scaun, stăteam în față, dacă punea o frână, zburam pe parbriz și nu am mai murit! Mâncam gem și înmuiam gemul în zahăr, nu ca acum, că să nu mănânce copiii deloc zahăr! Bicicletă cu cască? Era bicicleta de două ori mai mare ca mine și cădeam de 1.000 de ori! Ei bine, fii-miu are aceeași natură ca și a mea, realmente, nu glumesc, trece pe lângă vacă, o prinde de uger și bea lapte. El a crescut mai mult la bunici și e „maidanez” ca ta-su. E supercool, iar discuțiile dintre noi doi sunt foarte relaxate”, a povestit Cazacu.

Fiul lui Cătălin Cazacu are iubită la doar 8 ani

Cătălin Cazacu, despre băiatul lui: ”Atunci când ai iubită…”

Cătălin a descoperit că fiul lui are iubită, deși abia are abia 8 ani. Ce spune fostul concurrent de la Exatlon?

„Și-a făcut gagică, deși, când l-am întrebat, mi-a zis că nu are. Într-o zi, am deschis Instagramul – nu i-am făcut eu cont, maică-sa i-a făcut – și văd o poză cu o fetiță frumoasă foc, cu descrierea «atunci când ai iubită». Am pus mâna pe telefon, am sunat-o pe maică-sa și am întrebat-o: «de fiul nostru comun știi ceva?». Mi-a zis că e acasă la iubita lui. Eu m-am dus repede la calendar – oi fi dormit eu vreo 15 ani și m-am trezit acum! Nu, tot 8 ani are. Am fost pus în fața faptului împlinit”, a povestit prezentatorul „Cash Taxi” de la Kanal D. (NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU A SUFERIT UN ȘOC! BOLIDUL LUI A FOST VANDALIZAT: “MI-A TĂIAT CINEVA CAUCIUCURILE ȘI MI-A…”)

Cătălin recunoște, mai în glumă, mai în serios, că e norocos că nu-i tată de fată: „M-am bucurat că n-am fată. Nu știu ce făceam. Cred că o țineam strâns legată de mine, eram cu ea peste tot”.

Fiul lui Cătălin Cazacu are iubită la doar 8 ani

Cătălin Cazacu, despre relația cu fiul lui

Cătălin Cazacu are o relație extrem de apropiată cu Andrei, astfel că nu ratează nici o ocazie de a-l ajuta pe cel mic să își descopere pasiunile. Fiul pare să-i calce pe urme!

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui în a-și alege . Andrei a fost cu mine la Gală să vadă daca i-ar placea sa faca box. I-a placut dar, dupa ce a vazut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își doreste mai mult sa fie la volanul „. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi langa el, si-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie”, a declarat prezentatorul.

Cătălin Cazacu face tot posibilul să petreacă timp cât mai mult alături de fiul sau și se bucură că Andrei crește departe de betoanele marilor orașe, mai aproape de natură. (VEZI AICI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! CĂTĂLIN CAZACU, MOTIVUL DIVORȚULUI RAMONEI OLARU?! CE SPUNE PREZENTATORUL KANAL D DESPRE ASISTENTA DE LA NEATZA)

„Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  povestește Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, a adăugat prezentatorul despre fiul său.

Citește și...