Vali Vijelie a ”dat spectacol” în sala de așteptare din aeroport! Pasagerii n-au știut cum să reacționeze…

Publicat: 14/10/2019 | 23:14

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele a făcut un show de zile mari în sala de așteptare a aeroportului din Timișoara. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. (CITEȘTE ȘI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI?!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini demențiale în centrul cărora se află unul dintre cei mai renumiți cântăreți de manele. (VEZI ȘI: FILMĂRI IREALE CU SOCRUL MARE. GIGI BECALI I-A UMILIT PE ”ȘMECHERII” ROMÂNIEI)

Atunci când viața ta e muzica și în cale îți apare un pian, n-ai cum să stai deoparte. Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul lui Vali Vijelie. Din câte se pare, artistul și băieții din formație n-au rezistat când au văzut că în sala de așteptare a aeroportului din Timișoara se află un astfel de instrument muzical.

Fără să stea pe gânduri, Vali Vijelie și băieții lui s-au pus ”pe treabă” și au făcut un show ad-hoc. Spre deliciul audienței, Vali Vijelie a cântat câteva dintre piesele care l-au consacrat. Cu siguranță călătorii care se aflau în aceeași sală cu artiștii s-au bucurat pe deplin de prestația acestora. (NU RATA: EA ESTE SUPERBITATEA CĂREIA GIGI BECALI I-A ”DAT INTERZIS” LA NUNTA FIICEI!)

Vali Vijelie a făcut show în sala de așteptare a aeroportului din Timișoara

”Altoit” de soție!

Vali Vijelie are o familie frumoasă, se iubește cu soția lui, Cati, de foarte mulți ani și au împreună doi copii. Însă, femeia nu s-a putut stăpâni când a aflat că manelistul ar „traduce-o”. Vali Vijelie a fost rugat să-şi facă bagajul şi să plece din casă, în momentul în care Cati a descoperit că soțul ei nu renunță la „cealaltă”. (NU RATA: MILIONARUL DIN PIPERA A TOCMIT DEJA VIITOAREA NUNTĂ DIN FAMILIE)

Se întâmpla în urmă cu câțiva ani, când Vali Vijelie a călcat strâmb și a povestit că soția lui, Cati, i-a spus să-și facă bagajele și chiar… l-a bătut! “Mi-a făcut discuţie în casă, dar asta e viaţa. Până la urmă, totul în viaţă e trecător. N-am apucat să spun nimic că a pus mâna pe ciomag şi m-a bătut”, spunea, la vremea respectivă, Vali Vijelie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)