Boșii de la Kanal D i-au eliminat emisiunea din grilă și… l-au pus în locul Andreei Mantea!

Publicat: 16/10/2019 | 08:31

Se întâmplă mutări-bombă în lumea televiziunii, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut detalii exclusive, de ultimă oră. După ce boșii de la Kanal D au decis să-i scoată emisiunea din grilă, Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, a fost pus în locul Andreei Mantea. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI ȘI-A ”INFLAMAT” CUSCRII ÎN NOAPTEA NUNȚII)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii uluitoare despre mutările neașteptate care au avut loc în lumea televiziunii. (NU RATA: E INCREDIBIL CU CE SE OCUPĂ, DE FAPT, NAȘA THEODOREI BECALI)

”Cash Taxi”, out din grilă?!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Kanal D, a înlocuit-o pe Andreea Mantea. Mai exact, Cazacu a participat, recent, la filmările emisiunii ”Se Strigă Darul”, emisiune ce era prezentată până acum de Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea. Doar că, de această dată, șefii de la Kanal D au decis ca sexoasa brunetă să fie înlocuită de simpaticul sportiv.

Din câte se pare, această mutare-bombă în interiorul Kanal D vine după ce mai multe surse ne-au dat ca sigură informația că emisiunea pe care o prezenta Cătălin Cazacu, ”Cash Taxi”, va fi scoasă din grila de programe. (VEZI ȘI: VALI VIJELIE A ”DAT SPECTACOL” ÎN SALA DE AȘTEPTARE DIN AEROPORT)

Boșii de la Kanal D l-au pus pe Cătălin Cazacu în locul Andreei Mantea

Citește și:

 A filmat pentru o mega-producție de la PRO TV!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva zile, Cătălin Cazacu a fost văzut pe platourile de filmare ale celebrului serial ”Vlad”. Conform unor membri ai echipei de producție, sportivul care, de ceva timp, cochetează și cu actoria, ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre episoadele serialului de la PRO TV. Din câte se pare, producătorii serialului ”Vlad” ar fi fost fascinați de rolul pe care Cătălin Cazacu l-a avut în producția lui Iura Luncașu, ”Faci sau Taci”, unde acesta i-a dat viață lui ”Briceag”, un interlop acuzat de proxenetism.

Cu siguranță, prezența lui Cătălin Cazacu pe platourile de filmare ale mega-producției de la PRO TV nu-i deloc întâmplătoare. Rămâne de văzut dacă, în următoarea perioadă, în lumea televiziunii, urmează să se producă un transfer de calibru. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu toate noutățile legate de acest subiect. (NU RATA: VEDETELE DIN ROMÂNIA ȘI-AU ARĂTAT SÂNII FĂRĂ VOIA LOR!)

Emisiunea ”Cash Taxi” ar fi fost eliminată din grila Kanal D

Tată de nota 10!

Carismaticul prezentator Cătălin Cazacu are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta îl mai aduce pe Andrei la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte. (VEZI ȘI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” A PREZENTAT-O PĂRINȚILOR PE ANDREEA ANTONESCU)

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…)

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”a mai mărturisit prezentatorul TV despre fiul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)