Fiica lui Gigi Becali s-a mutat la socri!

Publicat: 15/10/2019 | 22:56

La doar câteva zile după ce s-au căsătorit, Theodora și Mihai Mincu preferă să-și petreacă ”luna de miere” prin magazinele de lux din București. Noua familie ”trădează” bunăstarea: Range Rover, Hermes de 15 mii de euro, ceas Breitling de alte 15 mii… și multe alte acareturi super-scumpe. În plus, fiica lui Gigi Becali s-a mutat deja la socri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini super-exclusive cu tinerii proaspăt căsătoriți.

Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali, s-a căsătorit cu iubitul ei, Mihai Mincu. În cursul zilei de sâmbătă a avut loc și cununia religioasă, urmată de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov. Urmașa patronului de la FCSB a fost, cu siguranță, cea mai fericită mireasă. Poate să fi contat și faptul că ar fi ieșit “pe plus” cu nu mai puțin de 600.000 de euro în urma evenimentului. Însă banii nu reprezintă, clar, o problemă pentru proaspăta mireasă și partenerul ei, un tânăr om de afaceri, Avem și dovezi de netăgăduit în acest sens!

(VEZI AICI: GIGI BECALI ȘI-A ”INFLAMAT” CUSCRII ÎN NOAPTEA NUNȚII)

Super-mașini pentru noua familie

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Theodora fix în momentul în care părăsea vila socrilor, din Dobroești, unde tocmai s-a mutat cu soțul ei. Este locul în care ginerele lui Gigi Becali a copilărit. Construcția este impunătoare și super-luxoasă. Multe familii și-ar dori să-și ducă traiul într-o astfel de locație. Fata latifundiarului din Pipera s-a urcat la volanul unui superb Range Rover Sport Autobiography, de aproximativ 100.000 de euro, și s-a îndreptat către un birou notarial din Capitală.

Vila din Dobroești unde Theodora s-a mutat alături de soțul ei, Mihai Mincu

Ulterior, Theodora s-a dus la Marriott, unde o aștepta soțul ei, Mihai. Ocazie cu care noua familie a ”trădat” bunăstarea. Cei doi au intrat la Louis Vuitton, de unde au cumpărat un troler, cel mai probabil pentru luna de miere care urmează cât de curând. Fiica lui Gigi Becali a impresionat cu geanta Hermes Kelly 32 Togo, care valorează nu mai puțin de 15.000 de euro.

Nici “prințișorul de Dobroești” nu s-a lăsat mai prejos. În afara ceasului Breitling de alte 15 mii, tânărul proaspăt intrat în familia lui Gigi Becali a apărut cu o pereche de adidași Gucci Sneakers Rhyton White, al căror preț se apropie de 1.000 de euro. Are, la rândul lui, o super-mașină, un BMW Seria 7, în valoare de 70.000 de euro.

(CITEȘTE ȘI: MILIONARUL DIN PIPERA A TOCMIT DEJA VIITOAREA NUNTĂ DIN FAMILIE)

Nu mai punem la socoteală și multe alte acareturi super-scumpe cu care Theodora și Mihai Mincu au atras atenția odată ce au reapărut în public. Concluzia este că Theodora și Mihai Mincu trăiesc pe picior mare. Au absolut tot ce-și doresc și, până să plece în luna de miere, preferă să facă shopping în magazinele de lux din Capitală.

Theodora și Mihai ies de la Louis Vuitton

Alexandra, ultima pe lista nunților „programate” de Gigi Becali?!

Dacă Theodora și-a găsit, deja, un soț, Gigi Becali ar fi nerăbdător să o vadă și pe Alexandra la brațul unui bărbat. Ea ar urma, conform planurilor patronului de la FCSB, să fie ultima de pe listă care ar urma să spună “Da!”, după Ionuț Luțu și Lucian Becali.

(CITEȘTE ȘI: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE!)

Pentru moment, milionarul din Pipera nu are motive să se grăbească, din moment ce tocmai și-a măritat, în weekend-ul recent încheiat, o fiică. Cert este că Gigi Becali a prins gustul nunților din moment ce, la petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov, ar fi “programat” încă trei evenimente.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și:

Citește și...