Cum s-a îmbrăcat soția lui Adrian Minune la nunta fiicei sale. Primele imagini cu Karmen în rochie de mireasă. FOTO

Publicat: 30/06/2019 | 10:36

Karmen a făcut publice primele imagini în care i se poate vedea foarte bine rochia de mireasă superbă pe care a îmbrăcat-o în urmă cu două zile, când și-a unit destinul cu Bogdan Clăpescu. Tot viitoarea mămică a dezvăluit cine sunt nașii, filmări de la dansul mirilor și momentul în care a fost adus tortul, dar și ce ținute au avut părinții ei. Soția lui Adrian Minune a strălucit la propriu în ziua nunții fiicei sale. 

Citește și: Invitații au crezut că nu văd bine. Cum a venit mama lui Adrian Minune la nunta nepoatei sale, Karmen

Cum s-a îmbrăcat soția lui Adrian Minune la nunta fiicei sale

În vârstă de 21 de ani, Karmen s-a căsătorit civil cu Bogdan Căplescu cu două luni înainte să devină părinți. Îndrăgita cântăreață a avut o rochie impresionantă de mireasă, care i-a evidențiat frumos burtica de gravidă. La înălțime a fost și mama ei, Cati, care a avut o ținută cu negru și auriu.

Fata cea mare a lui Cati și Adrian Minune s-a căsătorit civil cu Bogdan Căplescu pe 28 iunie. Sursa foto: Insta Story
Fata cea mare a lui Cati și Adrian Minune s-a căsătorit civil cu Bogdan Căplescu pe 28 iunie. Sursa foto: Insta Story

Nașii îndrăgitului cuplu sunt Bianca Oprișan și Alex Cristescu, iar alegerea lor a fost una dificilă pentru Karmen și partenerul său de viață, după cum chiar ea a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu trei luni. “Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, a declarat Karmen pentru jurnaliștii revistei VIVA! la sfârșitul lunii martie.

Citește și: Cea mai mare temere a lui Karmen Minune. De ce îi este frică artistei

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 iunie, într-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din București. Ceremonia a avut loc în mare secret, însă, la câteva ore după ce au devenit soț și soție s-a aflat despre fericitul eveniment. Vara aceasta, ei vor deveni pentru prima dată părinți.

Citește și...