Cum l-a fotografiat Adrian Minune pe Cătălin Botezatu, după ce a fost operat de tumoră rară

Publicat: 22/09/2019 | 11:22

Adrian Minune și Cătălin Botezatu s-au întâlnit în urmă cu câteva ore și au decis să imortalizeze un moment din timpul revederii lor.  Ulterior, celebrul manelist a făcut publică fotografia cu designerul, care a fost operat de medicii turci, după ce i-au descoperit o tumoră rară.

Citește și: Fiica lui Adrian Minune, desființată după apariția de la Vocea României. Reacția Adrianei Simionescu

Cum l-a fotografiat Adrian Minune pe Cătălin Botezatu, după ce a fost operat de tumora rară

Întâlnire de gradul zero între Adrian Minune și Cătălin Botezatu! Îndrăgitul artist nu a ratat ocazia de a-l întreba pe creatorul de modă cum decurge recuperarea după operația delicată pe care o are la colon și, la un moment dat, cei doi și-au făcut un selfie. După câteva click-uri, fotografia a fost urcată pe pagina de Facebook a manelistului, însă, în dreptul ei, acesta nu a scris nimic.

Citește și: Cea mai bună prietenă a spus adevărul despre starea lui Cătălin Botezatu. Boala de care suferă designerul

Fanii celor doi, care apar alături de un prieten, s-au bucurat să-i vadă și au înroșit butonul de like. Unii dintre internauți le-au transmis mesaje publice. “Pot să pronunț cuvantul ăasta: șmecheri, fiecare în profesia lui e nr .1 din poza asta😘😘”, “Te pupăm și îți dorim tot binele din lume 🤗💖💖🤩”, “Te pup, cumetre! Să îți trăiască tot ce îți dorești” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea lui Adi Minune.

În vârstă de 52 de ani, Cătălin Botezatu nu a mai fost activ pe conturile sale de socializare de aproape trei săptămâni. Pe 5 septembrie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit că designerul a fost programat pentru operație într-o clinică din Istanbul, unde o echipă de specialiști a decis să îi taie jumătate din colon.

Citește și...