Fiica lui Adrian Minune, desființată după apariția de la Vocea României. Reacția Adrianei Simionescu

Publicat: 21/09/2019 | 16:55

Adriana Simionescu a fost desființată de o internaută după apariția sa la “Vocea României”, emisiune ajunsă la sezonul cu numărul 9. Fiica lui Adrian Minune a fost jignită într-un mesaj pe care l-a primit în privat și aceeași persoană a îndrăznit să îi dea și un sfat. Reacția adolescentei este demnă de admirat și a devenit deja virală pe Internet.

Citește și: Reacţia lui Tudor Chirilă când a aflat că Adriana Simionescu e fiica lui Adrian Minune

Fiica lui Adrian Minune, desființată după apariția de la “Vocea României”

Adriana Simionescu și-a anunțat fanii de pe Instagram de apariția ei la “Vocea României” și i-a îndemnat să rămână pe Pro TV ca să îi vadă prestația. Raluca, una dintre internaute, i-a trimis în privat un mesaj neplăcut. Deși a fost înjurată și jignită, fata cea mică a lui Adrian Minune a avut o reacție aplaudată de mulți. În plus, ea a decis să facă publică rușinoasa conversație începută de o tânără.

“Du-te dracu. Sfat: nu te mai îmbrăca în pantaloni scurți sau rochiți dacă ești balenă.”, i-a scris o internaută Adrianei Simionescu. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, fiica manelistului i-a mulțumit pentru sfatul pe care i l-a dat și a făcut haz de necaz, ea fiind obișnuită să fie marginalizată din cauza faptului că tatăl ei este Adrian Minune și face parte dintr-o familie de romi: “Merci pentru sfat, am înțeles ❤️. Zâmbește, că te fac cunoscută, iubita mea😂❤️”.

Citește și: Scandal la Vocea României, după ce fiica lui Adrian Minune a urcat pe scenă. NU s-a văzut la TV

Adriana Simionescu, victimă a fenomenului de bullying

Adriana Simionescu a ajuns în echipa lui Horia Brenciu, după ce a cântat piesa lui Emeli Sandé, “My Kind of Love”, în competiția de la “Vocea României”. Adolescenta este elevă la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”, după ce și-a convins tatăl să o lase să studieze muzica.

“Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară. Încă de la grădiniță a fost marginalizată, de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă. Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care muncește el nu mi se potrivește, nu mi se pare safe (n.r.: sigur) pentru o fată.

Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult – ca Beyonce. Știu că o să fie foarte multe păreri, unele bune, altele mai puțin bune, dar sunt ale lor. De unele țin cont, de altele – nu. E bine pentru mine că antrenorii nu știu cine sunt eu, pentru că vreau să dovedesc lumii întregi că eu sunt Adriana Simionescu, nu Adriana, fata lui Adrian Minune”, a mărturisit concurenta de la “Vocea României” înainte să urce pe scenă.

Citește și: Imagini care îți topesc inima! Ce a făcut Karmen în culisele de la Vocea României în timp ce sora ei, Adriana Simionescu, era pe scenă și cânta

Citește și...