Reacţia lui Tudor Chirilă când a aflat că Adriana Simionescu e fiica lui Adrian Minune

Publicat: 21/09/2019 | 09:36
Reacţia lui Tudor Chirilă când a aflat că Adriana Simionescu e fiica lui Adrian Minune

Tudor Chirilă a avut o reacție demnă de admirat când a aflat că Adriana Simionescu este fiica lui Adrian Minune. Seara trecută, adolescenta de 16 ani a făcut show pe scena de la “Vocea României”, unde a cântat o melodie extrem de sensibilă: “My kind of love”, care aparține cântăreței britanice Emeli Sandé. Cu interpretarea sa, fata cea mică a celebrului manelist a întors un scaun.

Citește și: Fiica lui Adrian Minune, desființată după apariția de la Vocea României. Reacția Adrianei Simionescu

Recţia lui Tudor Chirilă când a aflat că Adriana Simionescu e fiica lui Adrian Minune

Spre bucuria Adrianei Simionescu, dar și a lui Horia Brenciu, îndrăgitul cântăreț a fost singurul jurat de la “Vocea României” care a apăsat butonul roșu, iar scaunul lui s-a întors. La finalul melodiei, s-au întors și ceilalți trei jurați, Irina Rimes a recunoscut-o imediat pe concurenta show-ului de la Pro TV.

Citește și: Irina Rimes l-a certat pe Horia Brenciu când nu și-a dat seama cine este, de fapt, Adriana Simionescu

În timp ce era pe scenă, Adriana Simionescu a mărturisit că și-a dorit să trăiască experiența de la “Vocea României”, pentru ca astfel să demonstreze “lumii că premiile mele au fost făcute de mine, și nu de numele lui (n.r.: Adrian Minune)”. Ea a mai spus că nu dorește să cânte manele precum tatăl ei și că cel mai mult i-ar plăcea să ajungă precum Beyonce.

Inițiativa a fost aplaudată de jurații emisiunii-concurs, în special de Tudor Chirilă, care a subliniat că știe ce înseamnă să trăiești în umbra unui nume și că e greu să scapi de o astfel de povară. “Eu știu ce înseamnă să trăiești sub presiunea tatălui tău, a unui nume mare. Mi se pare frumos că Vocea României a ajuns să fie locul unde vii ca să scapi de povara unui astfel de nume și să îți arăți adevărata valoare! Felicitări!”, a afirmat Tudor Chirilă.

Citește și: Imagini care îți topesc inima! Ce a făcut Karmen în culisele de la Vocea României în timp ce sora ei, Adriana Simionescu, era pe scenă și cânta