Ex-ul Oanei Zăvoranu și Regina Prahovei și-au ”oficializat” relația în lumea bună a Capitalei!

Publicat: 21/10/2019 | 23:22

Au avut parte de momente unice, împreună, în desele excursii peste mări și țări, dar tot acasă parcă e mai bine… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. După ce a revenit în România, Cezar Marin, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, și-a ”oficializat”, în lumea bună a Capitalei, relația cu ”Regina Prahovei”. (CITEȘTE ȘI: SEXY-FIICA PERICULOSULUI TALANU DE LA BRĂILA L-A ZĂPĂCIT PE ”BINEFĂCĂTORUL” BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe ex-ul Oanei Zăvoranu în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București, unde a ales să sărbătorească întoarcerea pe plaiurile mioritice. (NU RATA: EX-UL OANEI ZĂVORANU S-A COMBINAT CU AVENTUROASA DOAMNĂ GÂRBEA!)

 

După o lungă perioadă în care a fost ”reținut” cu tot felul de ”misiuni diplomatice”, fostul lui Zăvo se pare că a ales să își ”oficializeze”, în lumea bună din Capitală, relația cu sexoasa „Regină a Prohaovei”. Noul cuplu din ”lumea bună” s-a distrat până-n zorii zilei în LOFT, acolo unde, în fiecare weekend, se adună toată ”crema” din showbiz.

După o noapte de distracție, Cezar Marin și sexoasa lui iubită au părăsit luxosul local împreună cu o prietenă. Cei trei au fost nevoiți să meargă puțin pe jos, până în lateralul clubului, acolo unde au așteptat cuminți, ca unul dintre angajații localului să le aducă mașina din parcare.

După ce ex-ul Oanei Zăvoranu a fumat o țigară, iar mașina a fost trasă ”la scară”, „Regina Prahovei” s-a urcat la volanul bolidului de lux, Cezar Marin în dreapta, iar prietena în spate. Apoi s-au făcut nevăzuți pe străzile din București. (NU RATA: EX-UL OANEI ZĂVORANU & ”REGINA PRAHOVEI” AU RUPT-O PE MANELE ÎN AMERICA!)

Cezar Marin & Regina Prahovei și-au ”oficializat” relația în lumea bună a Capitalei!

„Regina Prahovei” și-ar fi ”tradus” bărbatul la o lună după nuntă!

În urmă cu aproximativ doi ani, Oana Gârbea a fost protagonista unei mega-telenovele amoroase. La scurt timp după ce și-a unit destinul cu un renumit afacerist din Ploiești, sexoasa brunetă ar fi picat în ispită.

Apropiaţii cuplului spuneau că Oana ar fi „luat-o razna“ după nuntă, iar cea care şi-ar fi băgat „coada“ ar fi fost nimeni alta decât cea mai bună prietenă a brunetei, motiv pentru care „Regina Prahovei” ar fi decis să fugă cu puştiul unui celebru milionar. (NU RATA: ȘTEFAN STAN, DEVASTAT DE DURERE LA CEREMONIA DE ÎNMORMÂNTARE A MAMEI SALE)

Epopeea de la MAE

În urmă cu ceva timp, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Cezar Cătălin Marin, supranumit și ”Spionul Dandana” a fost în centrul unui incident petrecut la Ministerul Afacerilor Externe. Un scandal ar fi izbucnit după ce s-a aflat că acesta ar fi dat, „pe sub mână”, două pașapoarte diplomatice. Practic, Marin ar fi profitat de faptul că agenția pentru care lucra are acest drept. Lui Cezar Marin i se mai spune și “Spionul Dandana” deoarece se recomandă pretutindeni drept „Cezar 007 Șef”. (NU RATA: IUBITUL I-A ”SECHESTRAT” SIMONEI HALEP MERCEDES-UL DE 150 MII €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...