Ex-ul Oanei Zăvoranu & ”Regina Prahovei” au rupt-o pe manele în America!

Publicat: 19/07/2019 | 23:37

În urmă cu câteva zile v-am dezvăluit, în premieră, AICI, că Cezar Marin, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, s-a combinat cu aventuroasa doamnă Gârbea și au plecat împreună într-o minunată vacanță peste Ocean.  ”Spionul Dandana” și sexoasa care şi-ar fi “tradus“ bărbatul cu care are un copil au ”rupt-o” pe manele în America. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN, DOSAR PENAL DUPĂ CE A PROVOCAT UN ACCIDENT CU RĂNIȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini unice cu cel mai nou cuplu din ”lumea bună”. (NU RATA: EX-UL OANEI ZĂVORANU (ȘEFULEȚUL DE LA EXTERNE) S-A COMBINAT CU AVENTUROASA DOAMNĂ GÂRBEA!)

Așa cum vă dezvăluiam în urmă cu câteva zile, ”Spionul Dandana” a decis să își răsfețe noua parteneră de viață într-o minunată vacanță peste Ocean, unde au fost surprinși în câteva ipostaze mai puțin obișnuite. Mai precis, fostul iubit al Onei Zăvoranu și Oana Gârbea, alias ”Regina Prahovei”,  s-au ”rupt” pe manele.

Atunci când aleg să se deplaseze cu mașina în America, ”Spionul Dandana” și sexoasa ploieșteancă nu ezită să asculte muzică de petrecere. Aceștia s-au filmat în timp ce se distrau de zor pe câteva refrenuri renumite, alături de un alt cuplu cu care se află în vacanță.

”Spionul Dandana” a rupt-o pe manele în America

Din câte se pare, Cezar Marin este responsabil de condus, iar Oana Gârbea, ploieșteanca sexoasă care şi-ar fi “tradus“ bărbatul cu care are un copil, la doar o lună după ce s-au căsătorit, este cea care întreține atmosfera din mașină. (NU RATA: SIMONA HALEP & NOUL IUBIT, TONI IURUC, FOTOGRAFIAȚI DE MÂNĂ ÎN PARCUL HERĂSTRĂU!)

Oana Gârbea și ”Spionul Dandana” în vacanță

Și-ar fi ”tradus” bărbatul la o lună după nuntă!

În urmă cu aproximativ doi ani, Oana Gârbea a fost protagonista unei mega-telenovele. La scurt timp după ce și-a unit destinul cu un renumit afacerist din Ploiești, sexoasa brunetă ar fi picat în ispită. Apropiaţii cuplului spuneau că Oana ar fi „luat-o razna“ după nuntă, iar cea care şi-ar fi băgat „coada“ era indicată a fi nimeni alta decât cea mai bună prietenă a brunetei, motiv pentru care ar fi decis să fugă cu puştiul milionarului BGS. (VEZI ȘI: BARONUL ÎNDRĂGOSTIT, SĂRUTURI PĂTIMAȘE CU ”RUBENSIANA”)

Mega-scandal la MAE!

În urmă cu ceva timp, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Cezar Cătălin Marin, supranumit și ”Spionul Dandana” a fost în centrul unui scandal la Ministerul Afacerilor Externe. Controversa a izbucnit după ce s-a aflat că acesta ar fi dat, „pe sub mână”, două pașapoarte diplomatice. Practic, Marin ar fi profitat de faptul că agenția pentru care lucrează are acest drept. Lui Cezar Marin i se spune și “Spionul Dandana” deoarece s-ar recomanda drept „Cezar 007 Șef”. (NU RATA, AICI: UDREA & IUBI ȘI-AU SCOS BEBELUȘA LA ”LIBANEZUL” DE 1 MILION €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...