Ce decizie a luat instanța cu privire la temutul mafiot italian capturat la Pitești

Publicat: 10/11/2018 | 23:02

Necazurile se țin scai de temutul mafiot Nicola Inquieto, italianul care a fost reținut la Pitești, în primăvara acestui an, fiind ulterior extrădat în Italia. (Cum câștigi bani rapid) După ce bunurile acestuia au fost executate de o bancă, judecătorii români au luat o nouă decizie care nu îl avantajează deloc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii de ultimă oră din procesul italianului acuzat de mai multe infracţiuni economice, printre care spălare de bani pentru gruparea mafiotă Zagaria. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI-BOMBĂ! MAFIOTUL EXTRĂDAT DIN ROMÂNIA SPĂRGEA BANI ÎN ”CUIBURILE” DE PROSTITUȚIE DIN PITEȘTI)

În luna aprilie a acestui an, Nicola Inquieto a fost reținut în baza unui mandat emis de parchetul din Napoli, Direcția Generală Antimafia. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Bărbatul a fost acuzat că spăla banii mafiei, la Pitești, unde se mutase din 2004 și avea câteva afaceri imobiliare. Surpriză, însă! La scurt timp, după ce a fost reținut, DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), l-a descoperit pe italian ca martor într-un dosar de prostituție. Totul a plecat de la o percheziție la câteva saloane de masaj erotic, în Pitești, iar cei care dețin societățile au fost acuzați de săvârșirea infracțiunii de proxenetism. (NU RATA, AICI: AVEM IMAGINI CU ”REZERVA” LUI BUSU!)

Și astea nu sunt singurele probleme cu care se confruntă temutul mafiot italian. În urmă cu o lună, o bancă din România, de unde italianul a luat un credit, a obținut în instanță executarea silită a acestuia. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII DESPRE CĂSĂTORIA ÎN SECRET: ”NU E TATĂL COPIILOR MEI!”)

Ce au hotărât judecătorii

”Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea formulată de către BEJ ….. . pentru creditorul …(Studio de videochat București oferă salariu garantat!) . Încuviințează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunțată în ședință publică. Document: Încheiere finală”, se arată în decizia magistraților.

”Cireșa de pe tort” au pus-o însă judecătorii de la Curtea de Apel Pitești, care au decis: ”În baza art. 112 rap. la art. 58 alin. 4 din Legea nr. 302/2004, admite cererea autorităților judiciare italiene, respectiv Judecătorul de Cameră Preliminară din cadrul Tribunalului din Napoli – Italia și dispune prelungirea predării temporare a persoanei solicitate INQUIETO NICOLA, către autoritățile italiene, pe o perioadă de încă 180 de zile, calculată de la data de 12.11.2018.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Prelungirea ce se acordă se va supune acelorași condiții precum cele ce au stat la baza acordului inițial încheiat cu autoritățile italiene. Cu contestație, în termen de 5 zile de la pronunțare. Pronunțată în ședința publică astăzi, 18 octombrie 2018, la Curtea de Apel Pitești”, se arată în decizia magistraților.

Nicola Inquieto se stabilise în Pitești în 2004

Cine este italianul Nicola Inquieto

Anchetatorii italieni, împreună cu lucrători de la DIICOT şi Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate au descins la reşedinţa omului de afaceri italian stabilit de aproximativ 14 ani în Argeş. El este bănuit că a comis mai multe infracţiuni economice, printre care spălare de bani pentru gruparea mafiotă Zagaria. (NU RATA, AICI: UPS! AM FOTOGRAFIAT-O PE ANTONIA ÎN TIMP CE…)

Ofiţerii Direcţiei Italiane Antimafia au ajuns la Piteşti cu un mandat de arestare european pe numele lui Nicola Inquieto, în vârstă de 43 de ani. Bărbatul, care s-a stabilit în România în 2004 și este căsătorit cu o româncă, are afaceri de milioane de euro în Argeş, în principal în domeniul imobiliar. El a construit circa 400 de apartamente în Piteşti şi deţine unul dintre cele mai moderne centre SPA din ţară. Afacerile lui Inquieto aveau drept scop finanţarea clanului mafiot Zagaria şi sprijinirea membrilor grupării aflaţi în închisoare, susţin anchetatorii italieni.(CITEȘTE ȘI: I-A BĂGAT PE MUNCITORI ÎN ȘEDINȚĂ… MILIONARUL CU ROLLS DE 200.000 € S-A MUTAT PE ȘANTIER!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...