Primele declarații despre căsătoria în secret: ”Nu e tatăl copiilor mei!”

Publicat: 09/11/2018 | 22:49

Aida Parascan a rupt tăcerea. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) După ce, în cursul zilei de vineri, a anunțat, laconic, că s-a căsătorit, câștigătoarea Masterchef a vorbit, în premieră, pentru CANCAN.RO.SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre ceremonia secretă și despre misteriosul mire. (CITEȘTE ȘI: CÂȘTIGĂTOAREA MASTERCHEF, AIDA PARASCAN, ȘI-A PUS SILICOANE! BLESTEMUL MARELUI PREMIU)

Norii negri s-au risipit din viața Aidei Parascan, câștigătoarea emisiunii ”Masterchef”, de la PRO TV, din 2013. După cum se știe, de-a lungul timpului, tânăra a trecut prin mari necazuri. I-a ars apartamentul, în incendiu şi-a pierdut banii câștigați la concurs, dar și cățelul. Apoi afacerea ei în domeniul culinar nu a mers prea bine și a încercat să își crească singură cei trei copii. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Un exemplu de curaj

Aida este un exemplu de curaj, pentru că în ciuda tuturor relelor, ea a reușit să fie mereu cu fruntea sus şi să o ia de la capăt cu zâmbetul pe buze. (NU RATA, AICI: A CASTIGAT 50.000 DE EURO CU RETETELE EI, DAR NU S-A CULCAT PE O URECHE)

Iată că, în prezent, frumoasa șatenă se bucură de o mare reușită, pentru că este prezentatoarea emisiunii „Chef de vedetă”, de la TVR 2, dar și de simpatia publicului masculin. (Cum câștigi bani rapid)

„Vreau să-l țin departe de ochiul presei”

În cursul zilei de vineri, câștigătoarea celebrului concurs culinar și-a unit destinul cu al bărbatului în brațele căruia și-a găsit liniștea sufletească (DETALII AICI). La scurt timp după căsătorie, Aida Parscan a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”Sunt foarte fericită. Normal că sunt emoționată. Vreau să-l țin departe de ochiul presei (pe mire, n.red). Nu e tatăl copiilor mei, de el m-am despărțit în urmă cu șase ani. Viața mea amoroasă vreau să o țin doar pentru mine”, a declarat Aida Parascan, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Aida Partascan s-a căsătorit în secret

Câștigătoarea Masterchef și-a pus silicoane

Recent, Aida a luat o decizie care pe ea o va face să se simtă mai bine. A mers la cabinetul medicului Youssef Chawi pentru a-și mări bustul. Aida și-a ales și silicoanele potrivite, fiind convinsă că după această intervenție va fi mult mai încrezătoare în ea. (VEZI ȘI: NU O SA ITI VINA SA CREZI CE BOMBA SEXY A FOST IN TINERETE)

Tot la începutul acestui an, Aida a anunțat că este în relații mai bune cu soțul ei, chiar dacă fiecare și-a refăcut viața alături de altcineva. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, ”PRIZONIERĂ” ÎN CHINA LA UN CONCURS DE MISS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...