Aida Parascan s-a măritat! Vedeta TVR a făcut marele anunț

Publicat: 09/11/2018 | 17:07

Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, ediția 2013, le-a împărtășit tuturor prietenilor vestea că s-a căsătorit! Se pare că marele eveniment s-a petrecut în secret și doar câțiva apropiați au știut de asta.  

S-a terminat șirul de ghinioane pentru Aida Parascan, fosta câștigătoare a emisiunii ”Masterchef”, de la PRO TV, din anul 2013. După cum se știe, de-a lungul timpului, aceasta a trecut prin mari necazuri.

I-a ars apartamentul, în incendiu şi-a pierdut banii câștigați la concurs, dar și cățelul, apoi a dat chix cu afacerea ei în domeniul culinar și a încercat să își crească singură cei trei copii. Totuși, Aida este un exemplu de curaj, pentru că în ciuda tuturor relelor, ea a reușit sa fie mereu cu fruntea sus şi să o ia de la capăt cu zâmbetul pe buze. Iată că în prezent, frumoasa șatenă se bucură de o mare reușită, căci este prezentatoarea emisiunii “Chef de vedetă”, de la TVR 2, dar și de simpatia publicului masculin.

Aida a anunțat astăzi că s-a căsătorit! Fanii s-au înghesuit s-o felicite și să-i transmită gânduri bune: ”Sa fie intr-un ceas bun…multa fericire,intelegere si respect!!!/ Ce frumos! Felicitări! Doamne ajuta pe mai departe!

Publicată de Aida Parascan pe Vineri, 9 Noiembrie 2018

Citește și...