Ups! Am fotografiat-o pe Antonia în timp ce…

Publicat: 11/11/2018 | 02:48

Una dintre cele mai apreciate cântărețe de pe scena muzicală românească a fost surprinsă într-o ipostază de-a dreptul uluitoare, în public. Cu siguranță, Antonia nu și-ar fi dorit ca aceste imagini să ajungă sub privirile admiratorilor ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, momentele incredibile cu iubita lui Alex Velea. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, ”PRIZONIERĂ” ÎN CHINA LA UN CONCURS DE MISS: ”NU AVEM MÂNCARE, FETELE LEȘINĂ PE CAPETE ȘI…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Antonia în zona de nord a Capitalei, acolo unde frumoasa artistă a mers împreună cu iubitul ei, celebrul cântăreț Alex Velea, la o sală de fitness.(NU RATA, AICI: ANTONIA & VELEA AU AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL CU UNUL DINTRE COPII, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI!)

La plecare, după ce a tras de fiare, senzuala cântăreață a fost protagonista unor momente de-a dreptul incredibile. În timp ce se îndrepta spre mașină, Antonia a făcut un gest… cel puțin neașteptat. Artista a părut vizibil deranjată de pantalonii pe care-i purta, așa că nu a stat pe gânduri și i-a aranjat imediat, dintr-o mișcare, cu mâna. Cu un singur gest, Antonia a reușit să atragă privirile tuturor celor din jur. (NU RATA, AICI: CANCAN.RO E ”REGELE SITE-URILOR” DIN ROMÂNIA!)

Antonia a rezolvat rapid problema

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.(NU RATA, AICI: EX-SOȚIA CELUI MAI BOGAT PRIMAR DIN BUCUREȘTI A SUNAT DISPERATĂ LA 112 ȘI A ANUNȚAT CĂ E AGRESATĂ DE ACTUALUL SOȚ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...