Ex-soția celui mai bogat primar din București a sunat disperată la 112 și a anunțat că e agresată de actualul soț!

Publicat: 08/11/2018 | 22:40

Situație fără precedent în lumea bună a României. Ex-soția celui mai bogat primar din Capitală a cerut, disperată, ajutorul autorităților, anunțând că ar fi fost agresată de actualul partener de viață. (Cum câștigi bani rapid) Două echipaje de Poliție și o ambulanță s-au deplasat de urgență la vila de milioane care i-a rămas tinerei în urma divorțului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, toate detaliile întâmplării. (CITEȘTE ȘI: ”GINERELE” CUNOSCUTULUI MILIONAR S-A IUBIT CU SEXY-CRUDUȚA!)

După ce fosta soție a celui mai bogat primar din București s-a întors din Statele Unite ale Americii, unde și-a petrecut ultimele luni și unde a adus pe lume o minunată fetiță, mariajul tinerei pare că ar fi urmat o pantă descendentă. Tensiunile ar fi devenit destul de acute între ex-soția edilului și actualul ei partener.(NU RATA, AICI: SOȚIA DICTATORULUI CANIBAL BOKASSA, EVACUATĂ DIN CASĂ DE STATUL ROMÂN!)

„Spiritele s-au inflamat, tânăra mamă a sunat de urgență la poliție…”

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul șocante. Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), miercuri la prânz, ex-soția celui mai bogat edil din Capitală a sunat disperată la numărul de urgență, 112, pentru a anunța că este agresată de actualul partener de viață, un tânăr afacerist.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Momentele pline de tensiune s-ar fi petrecut chiar în luxoasa vilă în care locuiește tânăra mămică și pe care a primit-o în urma partajului cu fostul ei soț. Potrivit surselor citate, neînțelegerile dintre cei doi ar fi început după ce afaceristul s-a dus acasă la aceasta pentru a-și lua copilul, fetița în vârstă de trei luni pe care cei doi o au împreună. Cum bărbatul s-ar fi lovit de refuzul categoric al soției sale, între cei doi spiritele s-au inflamat. (NU RATA. AICI: ADI DE LA VÂLCEA A PĂȚIT-O… UN CÂNTĂREȚ CELEBRU DIN ”GENERAȚIA DE AUR” L-A EXECUTAT SILIT!)

”Tânărul  s-a dus acasă pentru a-și lua fetița. Inițial soția i-a spus că micuța se simte rău și nu vrea să i-o dea, așa că el a insistat să cheme o salvare. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) După sosirea echipajului de la ambulanță, care a constatat că micuța nu are nicio problemă, între cei doi spiritele s-au inflamat, iar fosta soție a primarului a sunat de urgență la poliție pentru că soțul ei devenise foarte agresiv”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Ex-soția celui mai bogat primar din București a sunat disperată la 112 și a anunțat că e agresată de actualul soț

Tensiuni frecvente

Potrivit mai multor persoane din anturajul celor doi, relația dintre fosta soție a celui mai bogat primar din București și tânărul afacerist este una de-a dreptul tensionată. Momentele „aprinse” din cuplu ar fi destul de frecvente, iar Poliția ar fi intervenit în repetate rânduri pentru a le aplana.(NU RATA, AICI: RĂSFĂȚATUL LUI GIGI BECALI A DAT ÎN MINTEA COPIILOR)

”Poliția cunoaște destul de bine situația celor doi. Nu este prima dată când echipajele intervin la locuința tinerei. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Cei doi se ceartă destul de des, iar poliția este chemată de fiecare dată. Amândoi au fost amendați de oamenii legii. La cel mai recent scandal, aceștia au decis că nu este cazul de o nouă amendă, din câte știu s-au ales doar cu un avertisment verbal”, ne-a mai declarat apropiatul celor doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...