Soția dictatorului canibal Bokassa, evacuată din casă de statul român!

Publicat: 07/11/2018 | 22:50

Gabriela Drâmbă, soția româncă a despotului acuzat de canibalism, Jean-Bedel Bokassa, a ajuns într-o situație de-a dreptul uluitoare. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Cea de-a douăsprezecea nevastă a celui autoproclamat “Împărat” al așa-zisului Imperiu Centrafican, în 1976, a fost evacuată din casă de statul român. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii de ultimă oră din procesul pe care soția dictatorului îl are cu autoritățile. (CITEȘTE ȘI: EL E ȘMECHERAȘUL CARE A PUS MÂNA PE FIICA CELUI MAI CUNOSCUT MILIONAR DIN ROMÂNIA!)

Ghinioanele par să se țină scai de Gabriela Drâmbă, traducătoarea care s-a iubit cu despotul acuzat de canibalism Jean-Bedel Bokassa. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) După ce, în urmă cu câțiva ani, a fost renegată de familia dictatorului Republicii Centrafricane, acum, Gabriela a ajuns într-o situație de-a dreptul disperată. (NU RATA, AICI: CE SECRETE ÎNFRICOȘĂTOARE ASCUNDEA TORȚIONARUL VIȘINESCU)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră din procesul pe care celebra femeie îl are cu autoritățile de la noi din țară. Autoritatea pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic s-a adresat instanței pentru a obține un ordin judecătoresc pentru evacuarea din locuință a Gabrielei Drâmbă.

În urmă cu două zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au dat câștig de cauză instituției menționate mai sus și au decis evacuarea femeii din imobilul pe care-l deține în București. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FLORIN BUSUIOC DUPĂ CE A FĂCUT INFARCT)

Cum au justificat magistrații decizia evacuării

”Soluția pe scurt: Admite cererea formulată de reclamanta ADMINISTRAȚIA MUNICIPALĂ PENTRU CONSOLIDAREA CLĂDIRILOR CU RISC SEISMIC împotrivă pârâtei DRÂMBĂ GABRIELA.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Evacuează pârâta din imobilul situat în București, până la finalizarea lucrărilor de intervenție-consolidare, realizate la imobilul menționat, în scopul creșterii nivelului de sigurantă la acțiuni seismice a acestui imobil, încadrat în clasa I de risc seismic, condiționat de respectarea de către reclamantă a prevederilor art. 4 alin. (8) lit. c) teză a două din OG 20/1994 privind asigurarea locuinței de necesitate, pentru cazarea temporară a pârâtei și a familiei sale, pe perioadă executării intervențiilor care nu se pot efectuă în construcții ocupate.

Obligă pârâta la plată sumei de 20 lei cheltuieli de judecată către reclamantă, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de cinci zile de la pronunțare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a fi depusă la Judecătoria Sector 2 București. Pronunțată în ședință publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2.

Soția dictatorului canibal Bokassa, evacuată din casă de statul român

Nicolae Ceaușescu și-a dat girul pentru relația cu dictatorul canibal 

În urmă cu aproximativ patru decenii, Jean Bedel-Bokassa, defunctul conducător al Republicii Centrafricane și unul dintre cei mai sângeroși dictatori, făcea o pasiune pentru româncă Gabriela Drâmbă. Îndrăgostit, Bokassa a vrut-o de soție cu orice preț, iar prietenul său Nicolae Ceaușescu i-a înlesnit acest capriciu amoros. Gabriela a devenit, astfel, cea de-a 12-a soție a dictatorului acuzat de canibalism.(Cum câștigi bani rapid) Din iubirea lor s-a născut o fetiță. Jean-Bedel Bokassa a avut 18 neveste și 39 de copii legitimi. (NU RATA, AICI: IUBITUL A PĂRĂSIT-O DEFINITIV PE FOSTA VEDETĂ A PROTV-ULUI ȘI A ”PUNCTAT” DEJA LA DUBLU!)

Povestea uluitoare a Gabrielei Drâmbă

Bokassa a pus ochii pe Gabriela la Bangui, capitala Republicii Centrafricane, unde a fost trimisă ca traducătoare de limbă franceză să însoțească un ansamblu folcloric. Ea fiind blondă, cu părul lung și ochi albaștri, ex-împăratul a fost imediat fascinat de frumusețea româncei de 20 de ani. După ce Gabriela s-a întors în România, dictatorul african i-a trimis mesaje peste mesaje lui Nicolae Ceaușescu, în care-și exprima dorința că ea să revină la Bangui, ba chiar într-unul a cerut-o de soție.

Câteva săptămâni mai târziu, românca a luat calea Africii. Se spune că, pentru ochii frumoși ai Gabrielei, Ceaușescu ar fi obținut 10% din profitul minelor de diamante de pe teritoriul Republicii Centrafricane. Căsătoria a avut loc în aprilie 1975, Gabriela devenind astfel cea de-a 12-a soție a dictatorului. Împreună, au avut o fetiță, pe Anne, alintată Titina, pe care Bokassa o adora. (NU RATA, AICI: ANTONIA & VELEA AU AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL CU UNUL DINTRE COPII, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...