Iubitul a părăsit-o definitiv pe fosta vedetă a PROTV-ului și a ”punctat” deja la dublu!

Publicat: 06/11/2018 | 22:50

Nicoleta Matea, alias ”casnica de la Masterchef”, a devenit doar o amintire pentru afaceristul turc Noyan Kirman. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe businessman la restaurantul Uanderful, însoțit de două domnițe cochete, în a căror companie părea că s-a simțit foarte bine. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Noyan Kirman a devenit cunoscut în 2014, într-un context care a ridicat multe sprâncene. Afaceristul turc s-a combinat atunci cu ”noua casnică de la Masterchef” (după Andreea Moldovan), Nicoleta Matea, care abia își anunțase divorțul.

Noyan nu a pierdut timpul

Nicoleta spunea, la vremea respectivă, că se desparte de soțul ei, Sebi, după numai un an de căsătorie, pe motiv că distanța dintre ei era prea mare: ea în România, el în Italia. S-a mișcat, apoi, repede, iar, în timpul unei petreceri organizate de un prieten, l-a cunoscut pe Noyan… Cu care a început o relație serioasă. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Iată că nu a fost o poveste cu final fericit pentru cei doi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România l-a găsit pe Noyan, la drum de seară, în compania altor două femei, la ieșirea din restaurantul Uanderful. Pe treptele localului, turcul și cele două tinere care îl acompaniau butonau de zor pe telefoanele, posibil în ideea unui schimb de Facebook. Noyan s-a oferit chiar să le arate cu degetul ”ce trebuie” să găsească pe telefon.

(VEZI ȘI: Am aflat ce face casnica de la Masterchef in New York)

„Mi-aș dori să iubesc, dar nu am pe cine”

Părea că cei trei au petrecut o seară foarte relaxantă împreună, mai ales că și-au zâmbit complice în timp ce mai schimbau câteva cuvinte în fața restaurantului.

Așadar, s-a evaporat Nicoleta Matea din peisajul afaceristului turc. Ceea ce înseamnă că fosta vedetă a Pro TV-ului nu prea are noroc în dragoste, deși după divorț parcă s-a reinventat și a devenit mai sexy ca niciodată. (Cum câștigi bani rapid)

Ce-i drept, și pretențiile ei au crescut, după cum chiar ea a recunoscut după divorț.

„Mi-aș dori să iubesc, dar nu am pe cine. Sunt mai pretențioasă acum. Odată cu vârsta devine din ce în ce mai greu să îți găsești pe cineva”, a declarat atunci Nicoleta.

Și-a anunțat divorțul pe Facebook

Nicoleta Matea s susținut mereu că ea și soțul ei au divorțat din cauza distanței.

Eu și soțul meu am decis să divorțăm. Distanța se pare că și-a spus cuvântul, iar între noi au intervenit destule divergențe în timp. Nu aș fi dorit să fac publică această problemă, dar m-am simțit datoare cu o explicație față de prietenii care și-au dat seama de tristețea mea. Sper să îmi fiți alături în continuare, așa cum și eu voi fi alături de voi! Vă mulțumesc”, a anunțat ea pe contul de Facebook, în 2014, după participarea la emisiunea Masterchef. (ALTE DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...