Primele imagini cu Florin Busuioc după ce a făcut infarct. A fost adus în București cu un elicopter SMURD

Publicat: 07/11/2018 | 14:22

Unul dintre reporterii speciali de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a realizat în exclusivitate prima poză cu Florin Busuioc, după ce seara trecută el a suferit trei infarcte în timp ce se afla pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Imaginea a fost făcută cu puțin timp înainte ca actorul să fie urcat la bordul elicopterului SMURD, care este deja în drum spre București.

Citește și: Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, despre starea lui Florin Busuioc și medicul rezident care l-a operat: ”E adevărat că…”

UPDATE 14:50 – Elicopterul SMURD în care s-a aflat Florin Busuioc a aterizat în Capitală.

Florin Busuioc, prima imagine după ce a fost operat în urma a trei infarcte făcute noaptea trecută

În fotografia făcută de unul dintre reporterii speciali de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se observă că Florin Busuioc se află pe patul special, unde este conectat la aparate, pentru ca doctorii să știe în orice secundă dacă se schimbă ceva la starea lui de sănătate. Desigur, se vede că în jurul său se află o adevărată întreagă armată de medici care pun la punct ultimele detalii înainte de a-l urca în elicopterul SMURD, care va sosi în această după-amiază în Capitală.

Citește și: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Eugen Țieranu, medicul șomer care i-a montat stentul lui Florin Busuioc

LIVE | Florin Busuioc, adus in Bucuresti! Primele imagini de la fata locului —> https://goo.gl/6gskWeCiteste si: EXCLUSIV | Prima imagine cu Florin Busuioc după ce a făcut infarct. Imagine realizată în urmă cu fix 5 minute —> https://goo.gl/6gskWeImagini cu soția lui Florin Busuioc. Liliana este răpusă de durere în aceste momente —> https://goo.gl/hyXtix

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 7 Noiembrie 2018

Florin Busuioc – biografie

Florin Busuioc s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. El a copilărit și aici, dar și în satul Şoimăreşti, judeţul Neamţ. Carismaticul artist este cunoscut mai mult ca om de televiziune decât ca actor. Toate acestea deși, visul de a deveni actor este cel care l-a adus în București. “Busu”, așa cum este cunoscut de public, și-a făcut debutul în televiziune în 1996, iar în anul 2010, a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de către Societatea Europeană de Meteorologie.

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu.”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

În prezent, Florin Busuioc se află la al doilea mariaj. El este căsătorit de mai mulţi ani cu Liliana, împreună cu care are două fiice: Natalie şi Catinca. Prima soție, Marieta Busuioc, care i-a fost alături din 1991 până în 2008 i-a dăruit un băiat. Acesta se numește Florin Busuioc Jr.

Citește și...