Adi de la Vâlcea a pățit-o… Un cântăreț celebru din ”generația de aur” l-a executat silit!

Autor: I.D.
Publicat: 07/11/2018 | 22:50

Adi de la Vâlcea a pățit-o, după ce a fost acuzat că a interpretat o melodie fără să aibă dreptul. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Marian Nistor, un cântăreț celebru din ”generația de aur”, l-a executat silit, iar manelistul este, acum, bun de plată. Scandalul a izbucnit în 2009, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile și verdictul pe care judecătorii l-au dat zilele trecute.

În urmă cu nouă ani, Adi de la Vâlcea a interpretat melodia compozitorului Marian Nistor, pe versurile lui Corneliu Vadim-Tudor, “Fă-mă, Doamne, o lacrimă”, fără acordul celor doi, aşa că fondatorul trupei Savoy şi regretatul politician și poet l-au dat în judecată.

(VEZI AICI: MEGA-SCANDAL SEXUAL! NEPOATA LUI ADI DE LA VÂLCEA, ACUZATĂ CĂ ȘI-AR FI SCOS DANSATOARELE LA ”PRODUS”)

Marian Nistor şi Corneliu Vadim-Tudor, reprezentat la tribunal de una dintre fiice, Lidia, și de soția sa, Doina, au câştigat procesul, iar fiecare parte urma să încaseze câte 20.000 de lei, conform sentinței dată de magistrați în 2016.

Dispune lămurirea dispozitivului sentinței civile nr.624 din 05.04.2011, pronunțată de Tribunalul București Secția a IV-a Civilă în dosarul civil nr.118/3/2009, în sensul că obligația pârâților la plata către reclamanți a sumei de 40.000 lei, câte 20.000 lei pentru fiecare reclamant, reprezentând daune morale, este obligație solidară”, au decis magistrații în urmă cu aproximativ doi ani. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Adi de la Vâlcea a pierdut, definitiv, procesul!

Ulterior, manelistul declara că a achitat 10.000 lei şi spera că a scăpat, însă n-a fost să fie aşa. Judecătorii au decis, anul trecut, ca Adi de la Vâlcea să fie executat silit, la cererea lui Marin Nistor. Ceea ce înseamnă că bunurile artistului vor fi scoase la vânzare, iar banii obţinuţi vor ajunge la celebrul compozitor.

(CITEȘTE ȘI: ADI MINUNE, ACUZAT OFICIAL CĂ A ”ȘTERPELIT” O MELODIE CELEBRĂ)

Cântărețul de muzică de petrecere nu a abandonat lupta și a făcut contestație la executare, ferm convins că dreptatea este de partea lui. Recent, a venit și decizia finală a judecătorilor. Care nu este, cu siguranță, pe placul lui Adi de la Vâlcea. Pentru că apelul i-a fost respins, iar acum manelistul este bun de plată. În plus, pe lângă sumele restante, artistul este obligat să achite și cheltuieli de judecată.

“Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul să achite intimaților suma de 1.200 lei, reprezentând cheltuieli de judecată parțiale. Definitivă”, au decis magistrații. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

“Pentru noi este un subiect închis!”

Interesant este faptul că Lidia, fiica lui Corneliu Vadim-Tudor, declara, în 2017, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că nu ea a cerut executarea silită a lui Adi de la Vâlcea. ”Marin Nistor a făcut cererea de executare în instanţă, nu eu. Figurează şi numele meu, în calitate de moştenitor al tatălui meu. Însă nu avem vreo pretenţie financiară de la Adi de la Vâlcea, pentru noi este un subiect închis”, ne-a declarat atunci Lidia. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

(NU RATA: POLITISTII AU AVUT UN SOC CAND AU VAZUT CINE E LA VOLAN! I-AU LUAT CARNETUL PENTRU VITEZA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...