Răsfățatul lui Gigi Becali a dat în mintea copiilor! Unde l-am filmat pe fotbalistul evaluat la 20 mil €

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 07/11/2018 | 22:50

Meci tare duminică seara, între FCSB și Astra, două echipe care, în urmă cu aproape trei ani, s-au confruntat pentru un titlu câștigat de ultima. Cu Denis Alibec sub bagheta antrenorului învingător, Marius Șumudică. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Și, după puțin timp, campionul Denis ajungea exact la FCSB, lângă Gigi, Meme… Visul frumos s-a încheiat repede. Alibec, atacantul lăudat de toți ”greii” din fotbal, a revenit la Astra, anul acesta. Și a dat, după cum se vede în imaginile prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, în… mintea copiilor!

Săgeți, multe săgeți a tras Denis Alibec înspre FCSB, în special în direcția lui Meme, dar și a lui Dică, după ce a plecat de la echipa lui Gigi Becali. Fotbalistul a încercat o relansare la Astra, de unde ”explodase”, numai că nu prea i-a ieșit. Iar când să-și întreacă forțele cu roș-albaștrii, duminică seara, pe Arena Națională, a avut ghinion: accidentat! Așa că a fost scos din lotul lui Gigi Mulțescu. Iar Alibec, ce să facă în acea zi premergătoare meciului? (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Tot la București a ajuns, însă cu alte scopuri. (VEZI ȘI: CUM L-AM FOTOGRAFIAT PE FOTBALISTUL FAVORIT AL LUI GIGI BECALI)

Denis Alibec așteaptă să-i vină rândul la roata din parcul Herăstrău
Denis Alibec așteaptă să-i vină rândul la roata din parcul Herăstrău

Alibec, în mintea copiilor! A câștigat jocul

S-a dus, alături de câțiva prieteni, în parcul Herăstrău, în ”inima” lui, acolo unde sunt jocurile pentru copii. Și precum un puști s-a manifestat valorosul atacant atunci când a văzut o mulțime de moduri de a se destine. Îmbrăcat cu un hanorac negru, cu gluga trasă pe cap, Alibec s-a lipit de coada de la fise. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) A așteptat, i-a venit rândul, a introdus banii, a luat ”creditul” pentru mai multe jocuri. (CITEȘTE ȘI: ”DUȘMANUL” LUI GIGI BECALI A LUAT CU ASALT JUDECĂTORIA)

A zâmbit și s-a așezat pe scaun, alături de câțiva copii care ghidonau intens, sperând că o să bată recordul. După câteva minute, gata jocul. A încercat altul, s-a distrat, apoi a ”forțat” și marele carusel. Alături de prietenii cu care a descins în parcul Herăstrău, Alibec a intrat în cușetele care, apoi, aveau să se ridice în aer și să se învârtească. (Cum câștigi bani rapid) I-a plăcut la nebunie.

Ușor amețit, după ce a coborât, a mai luat câteva fise, pentru un alt joc. După câteva ore, Alibec și ai lui amici s-au retras. Probabil, fotbalistul a ajuns la Arena Națională, spre seară, pentru a le ține pe viu pumnii colegilor lui de la Astra. Din păcate pentru el, Astra a pierdut cu 1-0, din penalty, după ce giurgiuvenii rataseră un 11 metri în prima repriză, prin Llullaku. (VEZI AICI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CÂȘTIGAT RĂZBOIUL PE AVERE CU SOCRII ȘI FOSTA SOȚIE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...