”Ginerele” cunoscutului milionar s-a iubit cu sexy-Cruduța!

Publicat: 07/11/2018 | 22:49

După ce v-am dezvăluit, în premieră, că fiica celui mai cunoscut milionar din România trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un vestit crai de… Dobroești (DETALII AICI), noi amănunte interesante au ieșit la iveală. Tânărul nu este la prima parteneră celebră.(Cum câștigi bani rapid) În trecut, Mihai Mincu s-a iubit cu fosta asistentă TV Daniela Crudu. 

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii picante din trecutul celui care a reușit să o cucerească pe fiica celui mai renumit afacerist de la noi din țară. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Până să ”atenteze” la tânăra de bani gata, Mihai Mincu ”a bifat” câteva frumuseți din showbiz-ul mioritic. Printre bombele sexy cu care s-a iubit de-a lungul timpului craiul de Dobroești se numără și fosta asistentă a lui Dan Capatos, Daniela Crudu. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU FLORIN BUSUIOC DUPĂ CE A FĂCUT INFARCT)

În urmă cu aproximativ doi ani, Mihai Theodor Mincu a avut o scurtă relație cu sexy-Cruduța. La momentul respectiv, cei doi și-au trăit povestea de dragoste la intensitate maximă. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Mihai Mincu și Daniela Crudu, momente de tandrețe în public

Pe 8 martie 2016, tânărul afacerist a scos-o pe fosta asistentă TV într-un vestit club de manele din București, acolo unde nu s-au ferit să-și arate sentimentele în public și s-au sărutat cu patos, minute în șir. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Cei doi au făcut show total în club, iar pasiunea lor a atras toate privirile. (NU RATA, AICI: IUBITUL A PĂRĂSIT-O DEFINITIV PE FOSTA VEDETĂ A PROTV-ULUI ȘI A ”PUNCTAT” DEJA LA DUBLU!)

Cum toate poveștile au un sfârșit, după ce s-au despărțit, craiul de Dobroești și-a alinat suferința provocată de Cruduța în brațele unei blonde. Potrivit unor surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) tânărul afacerist a fost văzut în diferite localuri din Capitală alături de respectiva domnișoară. (NU RATA, AICI: PEPE NU S-A MAI PUTUT ABȚINE ȘI… CE I-A FĂCUT RALUCĂI ÎNTR-UN RESTAURANT)

Mihai Mincu, ”ginerele” cunoscutului milionar, s-a iubit cu sexy-Cruduța

Escapada amoroasă la munte cu fiica renumitului afacerist

Potrivit surselor citate, weekendul trecut, Mihai Theodor Mincu și fiica celebrului om de afaceri au fost într-o escapadă romantică, în Poiana Brașov. (Cum câștigi bani rapid)

Cei doi îndrăgostiți și prietenii care i-au însoțit au petrecut așa cum se cuvine la unul dintre cele mai apreciate restaurante din stațiunea montană, Coliba Haiducilor, acolo unde s-au bucurat pe deplin de sofisticate preparate culinare. Printre cei care i-au însoțit la munte pe cei doi s-a numărat și sora tinerei, care este considerată una dintre cele mai curtate burlăcițe din România. (NU RATA, AICI: CE SECRETE ÎNFRICOȘĂTOARE ASCUNDEA TORȚIONARUL VIȘINESCU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...