Alex Velea nu mai vrea copii cu Antonia:„ E suficient, avem trei!”

Publicat: 16/10/2018 | 10:36

Alex Velea a răspuns întrebărilor trimise de fani, în cel mai recent vlog al său de pe Youtube. Partenerul de viață al Antoniei a vorbit și despre viața de familie și a mărturisit că nu își mai dorește un copil.

„Nu, avem trei copii. E suficient. E foarte bine așa”, a declarat Alex Velea. Antonia are doi băieți cu artistul, Dominic și Akim, și o fetiță, Maya, cu afaceristul italian Vincenzo Castellano. Se pare că Alex Velea o consideră și pe Maya ca fiind copilul lui, deși micuța locuiește în continuare cu tatăl ei biologic, în Italia. Legat de copiii lui, cântărețul a mărturisit că nu îi va lăsa să se tatueze când sunt încă minori.

Alex Velea a vorbit și despre cariera lui. Artistul urmează să lanseze o nouă piesă, dar și un nou album. Cântărețul a mărturisit că și-ar dori foarte tare să colaboreze cu Andra sau cu Delia. (Citește și Antonia și Alex Velea s-au sărutat pasional și s-au mângâiat în fața a sute de oameni! Artista a făcut gesturi indecente)

Alex Velea nu e tată și în acte

Cântărețul nu poate să fie tată și în acte, chiar dacă, în luna aprilie a acestui an, Alex Velea a câştigat procesul de paternitate a copiilor săi cu Antonia, Dominic şi Akim. Cei mici poartă numele de Castellano. Comunicarea hotărârii judecătoreşti nu a putut fi făcută, fiindcă Vicenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, nu a semnat notificarea.

Se pare că Vicenzo Castellano a respins cererea, preferând să nu semneze că a fost înştiinţat. În consecință, conform legii, sentinţa va putea fi comunicată la primărie doar după ce se face dovada că termenul de apel pentru Vicenzo Castellano a trecut. Fostul soț al Antoniei are dreptul la apel în timp de 30 de zile, după ce semnează notificarea, potrivit informaţiilor apărute în presă.

Băieţii Antoniei şi a lui Alex Velea nu au fost botezaţi până acum, din cauză că nu poartă numele tatălui, Velea.

 

Citește și...