Antonia și Alex Velea s-au sărutat pasional și s-au mângâiat în fața a sute de oameni! Artista a făcut gesturi indecente

Publicat: 11/10/2018 | 11:55

Când dragostea e mare… sacrificiile și gesturile care apropie și mai mult doi iubiți sunt pe măsură! Așa s-ar putea caracteriza săruturile pasionale și mângâierile fierbinți ale Antoniei cu Alex Velea dintr-un club, unde au fost fotografiați recent în aceste ipostaze. Scenele s-au petrecut sub privirile a sute de oameni veniți în local ca să se distreze.

Citește și: Cine vrea să-i fure locul lui Alex Velea la ”Acces Direct”

Antonia și Alex Velea s-au sărutat pasional și s-au mângâiat în fața a sute de oameni

Totul s-a petrecut în seara în care Lino Golden, unul dintre băieții “adoptivi” ai celor doi artiști, și-a serbat ziua de naștere într-un club. La un moment dat, Alex Velea a urcat pe scenă, unde a încins atmosfera. În public era, desigur, Antonia, care își sorbea din priviri partenerul de viață. Frumoasa cântăreață i-a făcut mai multe gesturi, care pot fi considerate de unii oameni indecente și… ca la un semnal, Alex Velea a coborât de pe scenă și s-a îndreptat către iubita lui, pe care a sărutat-o pasional și s-au mângâiat tandru.

Citește și: Prima reacție a Antoniei după ce l-a făcut “prost” pe Alex Velea în direct la TV!

Aceasta nu este prima dată când cei doi își exprimă iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt.

Antonia și alex Velea se iubesc de cinci ani. Sursa foto: wowbiz.ro
Citește și...