Cine vrea să-i fure locul lui Alex Velea la ”Acces Direct”

Publicat: 08/10/2018 | 20:17

Postul lui Alex Velea este în pericol! Există o persoană care vrea neapărat să-i ia locul artistului și a fost deja în platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Ei bine, Alex Velea stă ca pe ghimpi! Nu de alta, dar cineva își dorește cu ardoare postul său. În ediția de astăzi a emisiunii ”Acces Direct” și-a făcut apariția nimeni altul decât… Dominic. Fiul lui Alex Velea a ”flirtat” cu camerele de luat vederi mai ceva ca un profesionist. Și… un lucru a fost cert! Dominic își dorește o carieră în televiziune! (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA, SMS DE LA ANTONIA ÎN TIMP CE ERA ÎN DIRECT: „EȘTI UN PROST! AI…” CONTINUAREA ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE)

„Să ştiţi că Dominic işi doreşte o carieră în televiziune. Şi la cât este de energic şi telegenic, cu siguranţă o s-o aibă peste câţiva ani. Totuşi, e bine că-şi face practica.”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Dominic îşi făcea de cap în platou.

Dominic, în platou

Alex Velea se însoară?

Până acum, Alex Velea și Antonia nu discutau public despre căsătorie, fiind un subiect sensibil pentru că bruneta încă nu a reușit să divorțeze oficial de Vincenzo Castellano. Pentru că lucrurile au început să se mai clarifice, fanii cuplului au început să se întrebe când își vor oficializa cei doi relația.

Recent, Antonia și Alex Velea au plecat împreună în China, la Shanghai, acolo unde bruneta i-a luat un interviu celebrului designer Tommy Hilfiger. Alex Velea a postat o fotografie cu Antonia, alături de un mesaj foarte clar, care a arătat tuturor cum o consideră pe Antonia: „Domnul Tommy în persoană și superba mea viitoare soție!”. (VEZI ȘI: ALEX VELEA, DEZVĂLUIRE DESPRE SARCINA ANTONEI: ”DACĂ STAU ȘI EU ALTFEL, ZICEȚI CĂ…”)

Alex Velea, Antonia și Tommy Hilfiger