Dezvăluiri-bombă! Mafiotul extrădat din România spărgea bani în ”cuiburile” de prostituție din Pitești

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 15/04/2018 | 23:13

Italianul Nicola Inquieto a fost reținut, joi seara, în baza unui mandat emis de parchetul din Napoli, Direcția Generală Antimafia. El este acuzat că spăla banii mafiei, la Pitești, unde se mutase din 2004 și avea câteva afaceri imobiliare. Surpriză, însă! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a găsit pe italian ca martor într-un dosar de prostituție.

Totul a plecat de la o percheziție la câteva saloane de masaj erotic, în Pitești, iar cei care dețin societățile au fost acuzați de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

(CITEȘTE AICI: MAFIOT ITALIAN DE TOP, PRINS ÎN PITEȘTI. SPĂLA BANI RIDICÂND BLOCURI)

”Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2015 şi până în prezent, trei persoane, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale care deţine saloane de masaj erotic, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către angajatele societăţii. Ulterior, acestea ar fi întreţinut raporturi sexuale contra cost, atât în incinta saloanelor, cât şi în diverse unităţi de cazare de pe raza judeţului Argeş”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Aici intră în ”rol” italianul acuzat că spală banii pentru mafie. Un număr de 19 persoane au fost citate ca martori, în dosarele de proxenetism, iar Nicola Inquieto se află printre acestea. Iar martori nu sunt decât cei care au pășit pragul saloanelor care le-au oferit plăceri pe bani. Cel care finanța temutul clan italian Zagaria și care a fost extrădat spărgea banii în ”cuiburile” de prostituție din Pitești.

(VEZI ȘI: SCANDAL HALUCINANT ÎNTRE NORĂ ȘI SOACRA MULTIMILIARDARĂ)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia dosarului de prostituție în care italianul apare ca martor, alături de alți 18 bărbați.

Cine este italianul Nicola Inquieto

Anchetatorii italieni, împreună cu lucrători de la DIICOT şi Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate au descins la reşedinţa omului de afaceri italian stabilit de aproximativ 14 ani în Argeş. El este bănuit că a comis mai multe infracţiuni economice, printre care spălare de bani pentru gruparea mafiotă Zagaria.

Ofiţerii Direcţiei Italiane Antimafia au ajuns la Piteşti cu un mandat de arestare european pe numele lui Nicola Inquieto, în vârstă de 43 de ani. Bărbatul, care s-a stabilit în România în 2004 și este căsătorit cu o româncă, are afaceri de milioane de euro în Argeş, în principal în domeniul imobiliar. El a construit circa 400 de apartamente în Piteşti şi deţine unul dintre cele mai moderne centre SPA din ţară.

(NU RATA, AICI: IMAGINILE DURERII! VICTOR SLAV, CHINUIT DE PROBLEME MEDICALE)

Afacerile lui Inquieto aveau drept scop finanţarea clanului mafiot Zagaria şi sprijinirea membrilor grupării aflaţi în închisoare, susţin anchetatorii italieni.

Procurorii au dispus instituirea sechestrului pe întreaga sa avere, inclusiv pe apartamentele construite la Piteşti. Unele dintre acestea sunt în curs de vânzare. Rămâne de văzut dacă cei care locuiesc acolo vor fi și ei afectaţi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...