Imaginile durerii! Victor Slav, chinuit de probleme medicale

Publicat: 14/04/2018 | 23:15

Au planificat un weekend perfect, dar a ieșit cum nu se poate mai prost! Se întâmpla la sfârșitul lui februarie, când Bianca Drăgușanu și Victor Slav au plecat la schi, dar, acolo, prezentatorul și-a rupt piciorul, pe pârtie. A urmat operația, apoi atelă gipsată. La două luni de la traumatizanta experiență, Victor încă șchiopătează. Se ține pe picioare, dar calcă greu. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe prezentator, alături de Bianca și de niște prieteni, la un restaurant din Herăstrău. Iar imaginile dovedesc faptul că Slav mai are de suferit.

Lovit de ghinion a fost Victor Slav în cea de-a doua lună a anului! A căzut pe pârtie și a ajuns, de urgență, la spital. A fost operat, i s-a prins piciorul într-o atelă. Două luni au trecut de atunci. Victor și-a reluat activitatea de prezentator, doar că încă nu au trecut toate problemele. E mai greu cu refacerea. Victor șchiopătează, chiar serios. Dovada faptului că strânge din dinți atunci când pășește este data de imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

(CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI VICTOR SLAV NU SE CĂSĂTORESC! )

Victor, Bianca și câțiva prieteni apropiați au ieșit la un restaurant din Herăstrău. S-au răsfățat cu delicatesuri, dar, când s-au ridicat de la masa, Victor Slav a călcat mai greu, fiind așteptat de amici și de Bianca. Șchiopătând vizibil, prezentatorul a ajuns cu greu în parcare, lângă mașină, iar acolo s-a mai întreținut cu prietenii. Bianca a deschis portbagajul, și-a ”instalat” gentuța, apoi a mai glumit cu prietena ei. A observat și ceva în neregulă la mașină, s-a aplecat și a studiat. Victor și unul dintre prieteni și-au dat și ei silința să rezolve problema.

(VEZI AICI: BIANCA ŞI VICTOR, ÎN FAŢA UNOR ÎNTREBĂRI „PICANTE”)

În fine, era doar o pată de culoare pe bolid, așa că, după tradiționalele saluturi, Bianca i-a dat cheile lui Victor, care nu a ezitat că ia volanul în brațe. Deși, la pedale, i-o fi fost ceva mai greu.

Bianca a fost lângă Victor în spital

În toată perioada în care Victor a fost internat, Bianca a fost alături de el. Vedeta le-a povestit fanilor întâmplarea nefericită prin care a trecut. Și le-a transmis că iubitul ei este în afara oricărui pericol.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, „PRINSĂ” CU PEȘTELE: „SE SPALĂ, SE DĂ CU SARE ȘI…”)

 „Aţi petrecut aseară, nu? A fost ultima ocazie înainte de post. Ştiţi cum am început eu ziua? Aşa: bună ziua, cârje aveţi? Am fost la munte în weekend şi Victor s-a rănit la un picior. Ce a fost pe capul meu! Pe ninsoarea din dimineaţa asta, a luat Bianca la rând toate farmaciile. Aşa îţi dai seama dacă îl iubeşti pe omul de lângă tine. Te dai peste cap să îl faci bine. Aşa îşi dă şi el seama că îl iubeşti. Îl doare, te ia de mână şi se bazează pe tine. (Postul Paştelui este un fel de detoxifiere pentru trup şi pentru suflet)”, spunea Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...