Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu se căsătoresc! Prezentatorul a dezvăluit totul: “Actul acela ne-a dus într-un punct…“

Autor: Anca Toma
Publicat: 22/03/2018 | 10:03

Bianca Drăgușanu și Victor Slav formează o adevărată familie alături de fetița lor, Sofia, însă nu vor sub nici o formă să se mai căsătorească. Victor Slav a rupt tăcerea și a mărturisit motivul pentru care au luat această decizie și consideră că le este foarte bine așa.

Nu este important acest lucru pentru noi, nu ne leagă acest lucru. Poate actul acela ne-a dus într-un punct în care nu ne-am dorit niciunul dintre noi doi. Noi, în față lui Dumnezeu suntem uniți, soț și soție. Considerăm că acest lucru este foarte important”, a mărturisit Victor Slav pentru viva.ro.

Cât câștigă Victor Slav?

Victor Slav prezintă împreună cu Andreea Mantea emisiunea “Wowbiz“, de aproape un an de zile. Bărbatul se poate lăuda cu un salariu bun la Kanal D, ar câștiga pe lună 7.000 de euro, cu 1.000 de euro mai puțin decât ar fi câștigat Mădălin Ionescu pe vremea în care se afla la cârma emisiunii, potrivit libertatea.ro.

Iubitul Biancăi Drăgușanu este foarte mulțumit de ceea ce face acum, după numai câteva zile de negocieri a acceptat oferta și a reușit să intre destul de repede la inimile telespectatorilor.  Se pare că Andreea Mantea ar avea aproximativ același salariu ca și colegul ei, însă cu o diferență de 1000 de euro. Așadar, bruneta încasează lunar în jur de 8000 de euro, pentru emisiunea pe care o prezintă.

Citește și...