Cum au acționat de fapt ”fratele” lui Pepe & complicii în cazul măcelului din Piața Constituției

Autor: I.D.
Publicat: 14/11/2019 | 23:59

Noi detalii stupefiante ies la iveală în cazul măcelului din Piaţa Constituţiei din luna spetembrie, când două grupări de interlopi s-au răfuit sub geamurile Palatului Parlamentului dar şi a altor instituţii de forţă din România precum  SRI, Parchetul General sau chiar Ministerul Justiţiei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusiviate, informații uluitoare și de ultimă oră despre modul în care au acționat ”fratele” lui Pepe și complicii acestuia.(CITEȘTE ȘI: AU APĂRUT FILMĂRILE-BOMBĂ ALE SFÂRȘITULUI DE AN! BIANCA & SOȚUL, MEGA-SCANDAL ÎN PARCAREA DE LA FRATELLINI: ”A VRUT SĂ SE ARUNCE ÎN FAȚA MAȘINILOR!”)

Tribunalul Bucureşti a admis la finalul lunii octombrie propunerea de arestare preventivă a altor trei bărbaţi puşi sub inculpare pentru uciderea lui Ion Ban, bărbatul care a decedat ca urmare a unor lovituri extreme. Astfel au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ştefan Ion zis Leti, Giani Nicolae şi Relu Dumitru zis Florin. Aceştia fiind acuzaţi de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi încăierare.(NU RATA: UN VIOLATOR CONDAMNAT LA 13 ANI L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE KLAUS IOHANNIS! AVEM ÎNTREAGA POVESTE + RĂSPUNSUL ADMINISTRAȚIEI PREZIDENȚIALE)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia a unor documente din ancheta de amploare în cazul măcelului din Piaţa Constituţiei. și care scot la iveală probele în baza cărora anchetatorii au reuşit în instanţă arestarea preventivă a altor trei autori ai faptei de crimă. (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU VORBEȘTE PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE TESTAMENT: „EXISTĂ DOUĂ PERSOANE CARE VOR AVEA DE CÂȘTIGAT LUCRURI MATERIALE! COPIII MEI NU SUNT ÎN STARE SĂ…”)

Imaginile de la Parchetul General!

„Imaginile video ataşate la dosarul cauzei şi înregistrate de camere de supraveghere amplasate la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au relevat că după ce Păun Romeo a pulverizat două jeturi de spray lacrimogen înspre victimă, în timp ce aceasta era lovită de Dumitru Florin zis Claus, numitul Nicoale Geani a lovit-o pe aceasta cu o bâtă după care a părăsit locul agresiunii”, se arată în documentele ce au ajuns în posesia D.A.S.

Filmările de la Parchetul General au intrat în posesia procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucureşti în 29 octombrie şi au fost lămuritoare în sensul că au contrazis declaraţiile nuanţate pe care le-au dat  iniţial cei trei bărbaţi.(NU RATA: OANA ZĂVORANU A PIERDUT PROCESUL CU AZILUL DE BĂTRÂNI! JUDECĂTORII AU OBLIGAT-O SĂ…)

„Potrivit procesului verbal de vizionare la minutul …, Camera I Parter (instalată la sediul PICCJ) îl surprinde pe Geani Nicolae în grupul agresorilor care continuăsă aplice lovituri victimei, aceasta fiind doborâtă pentru a doua oară. Nicolae Geani având asupra sa o bâtă, se afla chiar lângă victimă, şi se apleacă asupra acesteia.(…) În alte trei momente, la intervale de timp diferite, aceeaşi cameră l-a surprins pe Geani Nicolae care aleargă prin piaţă, de la stânga la dreapta, după ce victima a fost doborâtă de grupul agresorilor din care şi el făcea parte şi a rămas inertă la sol”, se mai arată respectivele documente

Potrivit aceloraşi date din dosar, ar  exista o nouă  filmare care susține imaginile de la Parchetul General, şi care îl arată pe Nicolae lângă victimă. Aceeaşi cameră l-ar fi surprins pe Relu Dumitru în momentul în care îl calcă pe cap pe Ion Ban.(NU RATA: FAMILIA ROMÂNULUI UCIS ÎN INDONEZIA ACUZĂ EXTERNELE: ”AMBASADORUL NE-A DAT UN CONTACT DE LA POMPE FUNEBRE ȘI…”)

Cum au acționat de fapt ”fratele” lui Pepe & complicii în cazul măcelului din Piața Constituției

Romeo Păun, prieten la cataramă cu Pepe!

Romeo Păun este un apropiat al celebrului artist Pepe. Datorită prieteniei strânse dintre cei doi, pugilistul, care este suspect în cazul crimei din Piața Constituției, este cunoscut în oraș drept „fratele” lui Pepe. (NU RATA:  CĂPITANUL LUI GIGI BECALI A ”TRĂDAT”! A LUAT PRÂNZUL CU NEPOTUL RENEGAT AL MILIONARULUI)

”Era cunoscut ca un bărbat extrem de agresiv și care lovea extrem de tare. Romeo nu avea antecedente penale. Atunci când era la antrenamente, Romeo era un sportiv foarte implicat și își dădea interesul. Se pregătea pentru un meci cu un sportiv din Vâlcea. Anul trecut, la Campionatul Național de Box, a reprezentat Dinamo la categoria 75 de kg. În noaptea crimei din Piața Constituției se pare că a mers cu turma”a dezvăluit o sursă din anturajul lui Romeo Păun, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Romeo Păun, unul dintre suspecții arestați în cazul crimei din Piața Constituției

Piața Constituției, supravegheată de autorități!

Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare. Măsurile vin în urma unei încăierari care a avut loc în 29 septembrie, în Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii. Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020