Au apărut filmările-bombă ale sfârșitului de an! Bianca & soțul, mega-scandal în parcarea de la Fratellini: ”A vrut să se arunce în fața mașinilor!”

Autor: I.D.
Publicat: 13/11/2019 | 23:35

Mega-exclusivitate marca D.A.S! Bianca Drăgușanu și soțul ei au fost protagoniștii unui nou moment controversat, ce s-a petrecut, recent, în fața unuia dintre cele mai renumite localuri din Capitală. Musculosul și vedeta au făcut mega-scandal în parcarea de la Fratellini. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmările-bombă ale sfârșitului de an. Atenție, imagini cu un puternic impact emotional!(CITEȘTE ȘI: BOGĂTAȘUL CU BUGATTI CHIRON DE 4 MIL. € A ÎMPĂCAT-O PE IUBITA OFICIALĂ CU O ”DUZINĂ” DE DOM PERIGNON LA NUBA)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul uluitoare ce îi au în prim-plan pe Bianca Drăgușanu și musculosul, care în urmă cu trei luni a dus-o pe aceasta, pentru a doua oară, în fața ofițerului de stare civilă.(NU RATA: EX-LOGODNICUL LUI BRIGITTE S-A COMBINAT CU O TATUATĂ PROBLEMATICĂ! FOSTUL IUBIT AL SEXOASEI LE-A TRIMIS ”VORBĂ” DIN PENITENCIAR…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, reporterii D.A.S au intrat în posesia unui video de-a dreptul șocant ce ilustrează  mega-scandalul pe care l-au făcut Bianca Drăgușanu și soțul ei în parcarea unui renumit local din nordul Bucureștiului.

Filmările-bombă ale sfârșitului de an!

Din câte se pare, lucrurile din viața amoroasă a vedetei nu sunt deloc roz, iar scandalurile și certurile par să fie pe ordinea de zi. Recent, Bianca și musculosul afacerist au oferit un nou moment tensionat în parcare la Fratellini, acolo unde s-au certat mai ceva ca la ușa cortului. Sub privirile oripilate ale clienților din renumitul local, Bianca Drăgușanu și soțul ei, pur și simplu, și-au ”spălat rufele în public”. După ce a schimbat câteva replici acide cu musculosul afacerist, sexoasa blodină, ce părea extrem de tensionată, a recurs la un gest necugetat. Bianca Drăgușanu se pare că a vrut să se arunce în fața mașinilor. Doar că soțul ei a fost pe fază și în ultimul moment a reușit să o tragă pe trotuar.(NU RATA: CUM S-A FOTOGRAFIAT BIANCA DRĂGUȘANU LA BIROU. IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Vedeta și partenerul ei, mega-scandal în parcarea unui club de fițe

”A vrut să se arunce în fața mașinilor!”

Cei doi se pare că n n-au ținut cont că zeci de curioși se uitau la ”show-ul” lor, iar lângă se afla un amic. Cu toate că stăteau îmbrățișați, iar musculosul încerca să mascheze situația afișând un zâmbet larg, lucrurile păreau extrem de tensionate. În încercarea de a o calma pe Bianca, musculosul a îmbrățișat-o pe aceasta. Ba mai mult decât atât, în momentul în care vedeta a vărsat câteva lacrimi, acesta, cu un gest gentil, a mângâiat-o pe obraz.(NU RATA: I-A ÎNFIPT FURCULIȚA ÎN MÂNĂ CÂND A AFLAT DE DIVORȚ! BIANCA DRĂGUȘANU A AJUNS LA URGENȚE DUPĂ CE A FOST AGRESATĂ DE SOȚ: „A AVUT O COASTĂ FISURATĂ”)

”Și-au spălat ”rufele în public. Au oferit un adevărat spectacol. Ea a vrut să se arunce în fața mașinilor!”, sunt doar o parte din informațiile ce au însoțit imaginile uluitoare.

Cu siguranță întreaga Românie va comenta imaginile pe care le publicăm în exclusivitate absolută, iar mega-controversa momentului din showbiz nu se va încheia curând chiar dacă cei doi susțin că au dat-o la pace. Așa cum v-am obișnuit CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, o să vă țină la curent cu toate noutățile legate de controversatul cuplu din ”lumea bună”.(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU I-A DECLARAT RĂZBOI CELUI CARE I-A ”FURAT” NUMELE! VEDETA VA AJUNGE ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR)

Bianca a vrut să se arunce în fața mașinilor!

Bianca și soțul ei, momente tensionate! 

În urmă cu o lună și jumătate,D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, informații uluitoare despre un episod violent care s-a petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău.(VEZI AICI: RAFAELA DE LA EXATLON ÎȘI CAUTĂ IUBIT)

Potrivit unor surseD.A.S categoria Aîntre Bianca Drăgușanu și soțul ei, care se aflau la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și musculos a izbucnit un conflict presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant. În drumul lor spre parcare, afaceristul ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori pe soția sa. Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-ar fi agresat soția, musculosul, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant, unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi. (NU RATA: CELEBRUL CHEF DE LA PRO TV A DIVORȚAT OFICIAL)

Bianca Drăgușanu s-a certat cu soțul în parcarea de la Fratellini

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014!

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE MÂNDREȘTE CU SORA EI. CÂT DE SEXY ESTE OANA)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.(NU RATA: 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...