Rafaela de la Exatlon își caută iubit: ”Îmi doresc ce nu am avut: un negru! Dragostea trece prin stomac…”

Publicat: 29/10/2019 | 23:09

Una dintre remarcabilele prezențe feminine din showbiz-ul românesc își caută iubit. Și nu de orice fel… își dorește un bărbat de culoare. În speranta că își va găsi ”jumătatea”, sexy-concurenta de la Exatlon a ieșit ”la vânătoare”, la o petrecere cu ștaif, organizată recent în Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei de-a dreptul savuroase. (CITEȘTE ȘI: ”BĂIATUL” MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI ȘI-A ASUMAT-O PE CUMINȚICA GĂBIȚA)

Rafaela Marcaş, sexoasa brunetă care s-a făcut remarcată în show-ul de la Kanal D, își dorește cu mare ardoare un iubit. Așa că, zilele trecute, tânăra a profitat de faptul că într-un renumit club din București s-a organizat o super-petrecere mondenă și a decis că este momentul oportun de a-și găsi jumătatea. S-a aranjat, s-a dichisit și a plecat la ”vânătoare”. (NU RATA: RAFAELA DE LA EXATLON A FOST BĂTUTĂ ÎN CLUB)

„Contează să fie un om serios”

La scurt timp după ce a pășit pe covorul roșu, Rafaela a fost abordată de reporterul Cancan.ro, care a „scos la suprafață” planul bine pus la punct al sexoasei brunete. (VEZI ȘI: PIȚI JR., PARTY DE-O NOAPTE CU FETELE DIN ORAȘ!)

”Sunt o fată singură și îmi caut jumătatea. Îmi doresc ceva ce n-am avut până acum. Îmi doresc ceva serios și până acum n-am fost niciodată cu un negru. În primul rând, trebuie să fie chimie și să ne înțelegem. Știi cum e, dragostea trece prin stomac și nu putem așa, cu una, cu două. Contează să fie un om serios”, ne-a mărturisit Rafaela.

Rafaela de la ”Exatlon” spune că își dorește mult un iubit de culoare

Mai mult decât atât, Rafaela a profitat de dress code-ul impus de organizatori și a adoptat o ținută extrem de îndrăzneață, ca în anii 2000, cu lenjeria intimă pe afară. (NU RATA: RAFAELA DE LA EXATLON O SUSPECTEAZĂ O ”FATĂ DE ORAȘ” CĂ A PREMEDITAT BĂTAIA DE LA NUBA)

”În seara asta dress code-ul este «Anii 2000» și suntem cu chiloții pe afară. Toate starurile de pe vremea aceea purtau bikini pe afară”, a mai spus sexoasa brunetă.

Sexoasa de la ”Exatlon”, cu lenjeria intimă la vedere

A fost bătută în club

În urmă cu câteva săptămâni, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a aflat că „războinica” Rafaela Marcaș a fost protagonista unui incident incredibil.  Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, sexoasa brunetă ar fi fost agresată de un ”băiețaș” de oraș. Totul s-ar fi petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală.

Conform spuselor unor martori, în jurul orei 1.00 noaptea, între Rafaela și cunoscutul băiat de oraș ar fi izbucnit un conflict spontan. După un schimb de replici, puțin cam acid, tânărul i-ar fi aplicat, fără să clipească, o corecție fizică. Mai exact, acesta i-ar fi dat câteva palme fostei concurente de la Exatlon. (VEZI ȘI: BRIGITTE & PASTRAMĂ UMBLĂ LA BANII DE LA ”SALTEA”)

”Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. A tras-o de păr și a lovit-o de câteva ori. Rafaela a început să țipe și a ieșit afară să sune la Poliție. Tânărul, care, inițial, a vrut să părăsească locația, s-a întors când a aflat intenția ei. Din câte am înțeles, afară a mai existat un conflict între ei. Acesta ar fi lovit-o și afară de câteva ori”, a declarat un martor al terifiantului incident.

Și-a căutat jumătatea în emisiunea Andreei Mantea!

În urmă cu aproximativ un an, Rafaela, fostă concurentă la Exatlon, s-a înscris în emisiunea ”Puterea Dragostei”, moderată de Andreea Mantea, pentru a-și găsi perechea! (NU RATA: STILISTA A RETRĂIT MOMENTE DE GROAZĂ: “MI-AM DAT SEAMA CĂ NU SUNT ÎN STARE…”)

”Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenerul de viaţă. Sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, a mărturisit Rafaela Marcaş, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...